FC Buzău, încă un meci spectaculos în play-out. A făcut scor cu Astra, iar Cristi Pustai e încântat: ”E bine că reușim să câștigăm, să tratăm meciurile serios. Fotbaliștii trebuie să își respecte meseria și pe ei”

Răzvan STÎNGĂ 10 Apr. 2022, 14:27 Liga 2

FC Buzău a trecut la pas de Astra, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 2 (scor 5-0) și, la cum arată lucrurile, va câștiga fără probleme Grupa B. Buzoienii au marcat o singură dată în prima repriză cu giurgiuvenii, însă au fost mai activi în ofensivă în partea secundă.

FC Buzău, victorie zdrobitoare cu Astra. Cristian Pustai: ”E bine că reușim să câștigăm, să tratăm meciurile serios”

Doar o singură dată a punctat FC Buzău în primele 45 de minute, prin Alin Cârstocea (min. 10), însă a atacat cu mai multă incisivitate în ultimele 45 de minute și a mai punctat de patru ori, prin Serges Ekollo (min. 69), Dinko Trebotic (min. 82) și Ciprian Petre (min. 90+2 și 90+4).

Cristian Pustai a spus la final că FC Buzău putea câștiga la o diferență și mai mare, dar că e mulțumit de faptul că, în ciuda ratării play-off-ului, jucătorii săi se prezintă la un nivel bun și reușesc să se impună fără probleme în play-out.

Asta vrem să arătăm, că diferența dintre noi și celelalte echipe din play-out este una destul de mare și am fi meritat poate mai mult (n.r. – ca FC Buzău să fie în play-off). Este bine că reușim să câștigăm, să tratăm meciurile serios, să marcăm peste patru goluri pe meci. Avem multe goluri marcate, azi la fel.

Am avut și în prima repriză alte două situații clare, însă e bine să încheiem acest play-out, să terminăm această competiție, să formăm grupul pentru anul următor, cu care să ne calificăm în play-off. Este meseria noastră și a jucătorilor să ne facem treaba. Fotbaliștii trebuie să își respecte meseria și pe ei”, a spus Cristian Pustai la finalul jocului.

FC Buzău, locul 1 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

38 de puncte are FC Buzău după trei meciuri în play-out, în care a bifat două victorii și o înfrângere la ”masa verde”, 0-3 cu Viitorul Pandurii. În afara succesului cu Astra, FC Buzău s-a impus, chiar runda trecută, cu 4-3 pe terenul Brașovului.

În ierarhia Grupei B a play-out-ului, pe locul 2 se află Viitorul Pandurii, cu 31 de puncte, în timp ce pe 3 se află Unirea Dej, tot cu 31 de puncte.

Etapa a 4-a aduce pentru FC Buzău o deplasare, la Timișoara, când va juca împotriva Ripensiei.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-castigat-finala-pentru-baraj-cu-unirea-constanta-calin-moldovan-l-a-batut-clar-pe-leo-strizu-am-stiut-sa-ii-tinem-in-frau-au-avut-o-singura-ocazie-19226718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-play-out-toate-cele-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-unirea-constanta-fc-brasov-jocul-cu-miza-cea-mai-ridicata-19226523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-pune-tunurile-pe-arbitri-dupa-egalul-iasiului-cu-metaloglobus-a-fost-un-arbitraj-ostil-la-limita-suportabilitatii-arbitrii-ne-au-dat-gol-nu-adversarul-19226760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-descatusat-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-raul-avram-si-marian-huja-declaratii-razboinice-inca-un-pas-spre-promovare-spre-visul-nostru-suntem-petrolul-19226758

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Apr. 2022, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă