FC Brașov țintește cu Minaur Baia Mare prima victorie în noul sezon, dar și primul succes cu Dan Alexa antrenor. ”Trebuie să arătăm bine, echipa trebuie să arate o creștere”

Adi MARICA 12 Aug. 2022, 15:57 Liga 2

FC Brașov va juca duminică, de la ora 13:30, pe stadionul Tineretului, cu Minaur Baia Mare, în cadrul etapei a 2-a a Ligii 2.

Ambele echipe au pierdut în prima rundă, în deplasare, astfel că jocul de la finalul săptămânii se anunță unul de totul sau nimic atât pentru trupa lui Dan Alexa, cât și pentru cea a lui Ciprian Danciu.

Dan Alexa, înainte de meciul cu Minaur: ”Trebuie să arătăm bine”

Chiar dacă FC Brașov a început cu un eșec la Râmnicu Vâlcea, 0-1 cu CS Comunal Șelimbăr, optimismul este la cote înalte în tabăra brașovenilor. Antrenorul Dan Alexa a lăudat viitorul adversar, nou-promovata Minaur, pierzătoare cu 0-3 în deplasare la Unirea Slobozia, dar este convins că doar o victorie poate aduce liniștea în tabăra sa.

”Întâlnim Minaur Baia Mare, o echipă care chiar dacă a pierdut 3-0 la Slobozia eu spun că scorul nu reflectă realitatea din teren. Au o echipă formată pe structura jucătorilor care au promovat în Liga a 2-a, cu jucători cu personalitate și vitalitate foarte bună. Tot timpul Baia Mare a dat fotbaliști buni pentru România. O echipă antrenată de Ciprian Danciu, fostul meu coleg, un antrenor de perspectivă, ajutat și de Vasile Miriuță, un antrenor cu mare experiență care am înțeles că e director sportiv. Vom avea un meci greu, mă bucură faptul că a mai trecut o săptămână peste jucătorii noi veniți și vreau să se vadă lucrul acesta din punct de vedere al jocului. Este un meci în care trebuie să arătăm bine, echipa trebuie să arate o creștere. Am mare încredere în cei care vor intra, dar și de cei de pe bancă. Este important pentru noi este să câștigăm. Cele trei puncte ne-ar aduce liniște. Îmi doresc să văd la echipă determinare și un plus față de meciul cu Șelimbăr. Important este ca la ora meciului să avem un tonus bun atât fizic, cât și mental. Avem jucători care au calitate, dar trebuie să o pună în slujba echipei”, a spus Dan Alexa la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Diogo Izata mai așteaptă debutul la FC Brașov!

”Chirurgul” nu se va mai putea baza pe Vlad Mihalcea, care a ales să plece de la echipă după ce conducerea a întârziat să-i ofere un nou contract, însă la acest meci nu o va face nici pe mijlocașul portughez Diogo Izata, transfer care nu a fost încă rezolvat.

”Diogo Izata nu poate evolua din cauza lipsei cărții verzi. În rest tot lotul este valid”, a declarat Alexa.

10 lei un bilet pe Tineretului

Meciul dintre FC Braşov şi Minaur Baia Mare va avea loc duminică, la ora 13:30, pe stadionul Tineretului. Va fi primul disputat acasă în noul sezon de FC Brașov și al doilea consecutiv desfășurat în deplasare de nou-promovata din județul Maramureș.

Preţul biletelor de intrare este de 10 lei la tribuna a 2-a şi 50 de lei la tribuna oficială.

Conferința de presă în care Dan Alexa a vorbit despre meciul FC Brașov – Minaur Baia Mare:

https://www.youtube.com/watch?v=Zud2O9nSQFY

Foto și video: FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-mihalcea-s-a-saturat-sa-fie-ignorat-si-a-plecat-de-la-fc-brasov-vedeam-ca-vin-jucatori-si-semneaza-imediat-contractele-iar-eu-eram-tot-amanat-te-doare-cand-esti-tratat-asa-19240325

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-5-din-20-nu-au-drept-de-promovare-in-prima-liga-dar-nici-interzis-sa-joace-in-play-off-frf-informeaza-care-sunt-echipele-de-drept-public-participante-in-editia-2022-2023-de-liga-2-19240259

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-inchide-etapa-a-2-a-a-ligii-2-dupa-ce-pe-prima-o-deschisese-runda-incepe-de-vineri-iar-rivalele-steaua-si-dinamo-au-fost-puse-sa-joace-in-timpul-saptamanii-meciurile-televizate-19240053

Adi MARICA 12 Aug. 2022, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă