FC Brașov pierde litigii pe bandă rulantă la FRF! Alți doi jucători trebuie să-și primească banii de la clubul prezidat de Ioan Mărginean

Adi MARICA 17 Mar. 2022, 10:47 Liga 2
FC Brașov pierde litigii pe bandă rulantă la FRF! Alți doi jucători trebuie să-și primească banii de la clubul prezidat de Ioan Mărginean

FC Brașov primește lovitură după lovitură! Dacă pe plan sportiv, gruparea brașoveană se luptă din toate puterile să prindă barajul pentru menținerea în Liga 2, pe plan administrativ, clubul se confruntă cu noi litigii pierdute.

Jucătorii Cezar Lungu și Bruno Vasiu și-au găsit dreptatea la Camera Naționala pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal.

Cezar Lungu și Bruno Vasiu au avut câștig de cauză împotriva FC Brașov

Managementul asigurat de Ioan Mărginean produce în continuare găuri în visteria clubului din Brașov, înființat vara trecută direct în Liga 2, unde a cesionat locul nou-promovatei Corona Brașov.

După ce a pierdut pe bandă rulantă procesele la FRF cu foștii jucători și antrenori de la Corona, iar cu fostul antrenor, Ilie Stan, doar un ”viciu” de procedură a dus la tergiversarea procesului, acum au venit noi decizii de la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Portarul Cezar Lungu, fotbalist care se antrenează cu patru antrenori la Brașov (foto), dar și Bruno Vasiu, plecat în această iarnă la Unirea Ungheni, au câștigat litigiile cu FC Brașov și își așteaptă banii.

Cezar Lungu are de încasat două salarii restante, iar Bruno Vasiu are de primit bani conform acordului de încetare a contractului cu FC Brașov.

”Dosar 170/CL/2022 – LUNGU CEZAR ANDREI VS. ACS FOTBAL CLUB BRAȘOV-STEAGUL RENAȘTE • Admite cererea. • Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante, precum și taxa de procedură. • Cu recurs în 5 zile de la comunicare. • Pronunțată astăzi, 10.03.2022”, este decizia CNSL în cazul lui Cezar Lungu.

”Dosar 169/CL/2022 – VASIU BRUNO NICOLA VS. ACS FOTBAL CLUB BRAȘOV-STEAGUL RENAȘTE • Admite cererea. • Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante, precum și taxa de procedură. • Cu recurs în 5 zile de la comunicare. • Pronunțată astăzi, 10.03.2022”, anunță FRF în cazul litigiului dintre Bruno Vasiu și FC Brașov.

Călin Moldovan schimbă din nou în primul 11!

Altfel, FC Brașov joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, cu Ripensia Timișoara, în prima etapă a play-out-ului Ligii 2, Grupa B. Trupa brașoveană e pe locul 5 în această serie, cu 14 puncte, iar bănățenii se află pe poziția a 3-a, cu 25 de puncte.

Față de meciul cu Miercurea Ciuc, ultimul din sezonul regular, în care antrenorul Călin Moldovan a făcut mai multe schimbări în primul 11, pentru meciul cu Ripensia cel puțin două schimbări vor fi în garnitura de start. Iulian Drăgoi și Bogdan Piper, titulari în meciul cu ciucanii sunt suspendați și nu vor face deplasarea la Timișoara.

Adi MARICA 17 Mar. 2022, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă