FC Brașov, cu frâna de mână trasă! Marin Mitran: ”S-a văzut o stare de oboseală la jucătorii veniți târziu la pregătiri, iar arbitrajul ne-a lovit din nou”

Adi MARICA 16 Aug. 2022, 18:20 Liga 2
FC Brașov, cu frâna de mână trasă! Marin Mitran: ”S-a văzut o stare de oboseală la jucătorii veniți târziu la pregătiri, iar arbitrajul ne-a lovit din nou”

Cu toate că FC Brașov a avut un program bun în primele două etape, cu CS Comunal Șelimbăr (0-1) și Minaur Baia Mare (1-1), trupa lui Dan Alexa nu a strâns decât un punct! Și acela în prelungirile meciului cu Baia Mare.

Dacă la Râmnicu Vâlcea, în meciul cu Șelimbăr, brașovenii au avut reacție după golul primit imediat după pauză și au pus cu adevărat presiune pe careul sibienilor, fără să înscrie însă, la meciul cu băimărenii, jucătorii brașoveni au jucat cu frâna de mână trasă.

FC Brașov poate invoca și arbitrajul slab al centralului George Roman, însă jocul prestat a fost unul inexplicabil de slab. ”Avem probleme din punct de vedere al omoginătății, al pregătirii și aceste lucruri trebuie să le rezolv în cel mai scurt timp. Nu e bilanțul la care mă așteptam, dar suntem o echipă în reconstrucție totală, cu mulți jucători nou-veniți”, a explicat situația Dan Alexa.

Marin Mitran: ”Arbitrajul ne-a lovit din nou!”

Președintele Marin Mitran nu și-a ascuns dezamăgirea după startul slab de campionat, însă susține că are în continuare mare încredere atât în echipă, cât și în stafful tehnic.

”Cu toții ne așteptam la o victorie cu Minaur Baia Mare. Veneam după un joc bun la Vâlcea, dar s-a văzut o stare de oboseală la jucătorii veniți mai târziu la pregătiri. Apoi, arbitrajul ne-a lovit din nou, pentru că am avut două penalty-uri 100 la sută. Chiar nu înțeleg cum de arbitrul nu a văzut! Chair și așa, eu sunt convins că echipa va crește și o să arăte mult mai bine la meciul cu Poli Timișoara”, a spus Mitran.

În runda a 3-a din Liga a 2-a, FC Brașov va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Poli.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au duelat inclusiv în barajul de menținere în Liga a 2-a, unde câștig de cauză au avut brașovenii antrenați atunci de Călin Moldovan, după 2-1 la Timișoara și 1-0 la Brașov. În sezonul regular, Poli câștigase cu 1-0 la Brașov.

În cele din urmă, și Poli Timișoara a rămas în Liga a 2-a, pentru că Gaz Metan Mediaș nu s-au mai înscris în campionat și a rămas locul vacant de care avea nevoie echipa bănățeană.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 16 Aug. 2022, 18:20 Liga 2
Pe aceeași temă