FC Brașov, acord pentru primul transfer al verii: a bătut palma cu un jucător de la Unirea Slobozia. Dan Alexa are la antrenamente și un tânăr întors de la Farul

Adi MARICA 03 Jul. 2023, 18:25 Liga 2
FC Brașov, acord pentru primul transfer al verii: a bătut palma cu un jucător de la Unirea Slobozia. Dan Alexa are la antrenamente și un tânăr întors de la Farul

După ce s-a despărțit, în această vară, de mai mulți jucători, FC Brașov a reușit și o primă achiziție, cu destulă întârziere, ținând cont de cum se mișcă multe alte echipe din Liga 2.

Clubul s-a înțeles cu Ciprian Perju, un fotbalist de 27 de ani care poate juca fundaș central, dar și fundaș stânga.

Ciprian Perju, de la Unirea Slobozia la FC Brașov

Perju a început fotbalul la Academia Gheorghe Hagi, iar la seniori a jucat la Viitorul Constanța, echipă la care a și debutat în prima ligă, apoi a trecut pe la FC Brașov (clubul condus de Ioan Neculaie), Academica Clinceni, CS Afumați, SCM Gloria Buzău, iar din vara lui 2021 a trecut la Unirea Slobozia.

Jucătorul originar din Buzău are un acord cu clubul brașovean, iar atunci când i se va ridica interdicția la transferuri, contractul va intra în vigoare. Acesta a și început antrenamentele sub comanda lui Dan Alexa.

În sezonul recent încheiat de Liga 2, Ciprian Perju a evoluat la Unirea Slobozia în 17 jocuri din totalul de 25, 14 ca titular și a înscris 1 gol.

”Fundaşul Ciprian Perju începe a doua sa aventură la FC Braşov, după cea de acum opt ani, când la doar 19 ani ajungea la poalele Tâmpei după perioada de juniorat petrecută la Academia Gheorghe Hagi.
Fundaşul de 27 de ani a ajuns la Braşov după ce sezonul trecut a jucat pentru Unirea Slobozia, tot în Liga a 2-a.
Ciprian Perju, care poate juca atât pe postul de fundaş central cât şi fundaş stânga, a mai evoluat de-a lungul carierei sale pe lângă FC Braşov la Viitorul Constanţa, Gloria Buzău, Academia Clinceni, CS Afumaţi şi Unirea Slobozia.
A debutat în Liga 1 la Viitorul Constanţa şi are jucate peste 130 de meciuri în Liga a 2-a”, este anunțul clubului brașovean.

Până acum, FC Brașov doar a prelungit contracte cu jucători pe care i-a avut în lot și în sezonul trecut sau s-a despărțit de unii dintre ei.

Răzvan Iorga, la loc comanda!

Totodată, o altă noutate de la antrenamentele conduse de Dan Alexa este Răzvan Iorga. Tânărul de 19 ani s-a întors la FC Brașov după o decizie mai puțin inspirată luată în toamna trecută.

În septembrie 2022, Iorga încheia colaborarea cu FC Brașov și revenea la Farul Constanța, club de care aparține contractual. Mijlocașul brașovean a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru FC Brașov, dar și în trei meciuri în primele cinci etape din sezonul 2022 – 2023.

În toamna trecută, Iorga se întoarcea la Farul cu speranțe mari că ar putea debuta în prima ligă. Din păcate pentru el, nu a fost folosit deloc de Hagi în sezonul care echipa constănțeană a luat titlul, astfel că, acum, Iorga ar putea fi împrumutat din nou la FC Brașov, unde se antrenează deja.

Altfel, pentru echipa brașoveană urmează un amical cu CFR Cluj, programat marți, de la ora 17:00, pe stadionul Tineretului.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-tras-primele-concluzii-privind-lupta-pentru-promovare-in-noul-sezon-cele-trei-cluburi-pe-care-le-vede-pe-podium-au-bugete-mult-peste-nivelul-ligii-2-19276671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-costa-sa-te-lupti-la-promovare-in-liga-2-19276633

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-o-caruta-de-goluri-in-primul-amical-de-90-de-minute-jucat-in-aceasta-vara-dan-alexa-disperat-sa-nu-l-piarda-pe-dan-spataru-este-una-dintre-conditiile-sa-continuam-impreuna-19276574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-mutari-la-fc-brasov-diallo-a-plecat-iar-la-antrenamente-a-ajuns-un-mijlocas-fost-la-selimbar-au-ajuns-la-final-si-discutiile-cu-diogo-izata-19276500

Adi MARICA 03 Jul. 2023, 18:25 Liga 2
Pe aceeași temă