FC Botoșani are probleme cu atacanții

30 Apr. 2012, 14:32 Liga 2
FC Botoșani** are probleme cu atacanții

Deși oficialii clubului FC Botoșani și-au pus mari speranțe în Marius Matei și Bogdan Ghiceanu, cei doi atacanți au dezamăgit în acest retur de campionat. Aceștia au fost departe de forma dorită de tehnicianul Costel Orac și au ajutat foarte puțin echipa.

„Atacantul trebuie să înscrie goluri dar în fotbalul de astăzi marcajul e foarte strâns la atacanți. Dacă nu are mingi utile, e foarte greu. Cu Galați, Ghiceanu a primit cadoul ăla și unu la unu cu portarul tot nu a fost în stare să fructifice. În ziua de astăzi sunt din ce în ce mai puține ocazii și dacă le irosești cu ușurință te poate costa”, a spus Costel Orac.

FC Botoșani merge pe aceeași strategie și în sezonul următor

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani susține că nu va renunța la foarte mulți jucători și dorește să păstreze în mare parte același lot pentru sezonul următor. Oficialul botoșănean merge pe mâna lui Costel Orac și pentru următorul sezon și îl lasă pe acesta să-și facă echipa doar pentru a promova.

„Eu cred că echipa asta poate promova dar în condițiile în care mai vor să rămână Bălan, Vali Bordeanu, Todoran. Trebuie discutat. Nu poți să spui iar schimb strategia, aduc alți jucători. O echipă cum avem noi acum, cu ceva pe benzi și doi juniori buni putem face o echipă competitivă pentru anul viitor. Acum am altă strategie. Nu vreau să mai schimb totul, iar vin alții, vine alt antrenor care iar mă minte și în octombrie sau noiembrie văd că suntem pe locul 12”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

30 Apr. 2012, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă