FC Botoșani – Aerostar 2-1

06 Feb. 2009, 15:56 Liga 2
FC Botoșani - Aerostar 2-1

Cristian Popovici a debutat cu dreptul la FC Botoșani. Gruparea botoșăneană s-a impus la Bacău cu 2-1 (2-1) în primul amical susținut în 2009, în fața formației celui de-al treilea eșalon fotbalistic al țării, Aerostar Bacău. În echipa băcăuană, cel mai bătrân a fost Dorel Satco, în vârstă de 19 ani. Lotul lui Aerostar Bacau este format din jucători de 16 ani ce abia au ieșit din echipele de juniori.

Victoria elevilor lui Popovici a fost obținută grație "dublei" reușite de Alex Pleniceanu care a finalizat cu șuturi din interiorul careului băcăuan două acțiuni de atac ale formației locale, în minutele 11 și 30. Pentru Aerostar, cel care a punctat a fost Duceanu în minutul 19, acesta înscriind în urma unor greșeli în lanț a apărătorilor botoșăneni, lucru care l-a nemulțumit pe Cristi Popovici. 

Sunt nemulțumit că facem unele greșeli care în mod normal nu ar trebui să existe. Sper că până la ora primului joc oficial, să eliminăm aceste greșeli din apărare", a declarat Cristian Popovici, consilierul sportiv al FC Botosani după meciul de ieri. Trecând peste acest aspect, Popovici s-a arătat mulțumit de jocul prestat de elevii săi și a spus că este foarte important că FC Botoșani a caștigat în primul joc al anului. "Chiar dacă a fost vorba de un joc de verificare, împotriva unei formații dintr-un eșalon inferior nouă, o victorie e o victorie și e un debut cu dreptul. Le-am și spus băieților că vreau să câștigăm orice joc, indiferent că e amical sau oficial", a declarat Cristian Popovici.

Cristi Popovici va deplasa mâine întreg lotul la Fălticeni pentru meciul contra eternei rivale Cetate Suceava. Dacă în întâlnirea de ieri de la Bacău doar jumate dintre jucători au făcut deplasarea, tehnicianul a declarat astăzi că împotriva Sucevei va incerca să alinieze cel mai bun 11 din întreg lotul. Până și jucătorii accidentați se vor deplasa la meci. Rămâne de vazut dacă se vor descurca la fel de bine și în fața celor de la Cetate Suceava.

sursa: Monitorul de Botoșani
 

06 Feb. 2009, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă