FC Bihor a bifat încă o înfrângere sub comanda lui Gustavo Aragolaza, acum la Dumbrăvița: ”Îmi pare rău de suporterii veniți pe acest frig și pe această ploaie”

Anda DELIU 15 Sep. 2024, 00:27 Liga 2

FC Bihor a cedat cu scorul de 0-1 în deplasarea de la Dumbrăvița, sâmbătă, în meciul care a contat pentru etapa a 6-a a Ligii 2.

Nicu Modan a marcat, în minutul 39, unicul gol al întâlnirii dintr-un joc disputat pe un teren greu al stadionul ”Ștefan Dobay”, pe alocuri plin de bălți, și cu destul de puține ocazii.

La final, antrenorul argentinian Gustavo Aragolaza a precizat că nu se aștepta chiar la un teren atât de problematic.

Gustavo Aragolaza consideră că nu a fost mare diferența între Dumbrăvița și FC Bihor

Cel care pe raportul de joc și în acte este director tehnic la FC Bihor, în realitate el fiind antrenorul principal al nou-promovatei, în locul demisului Florin Farcaș, spune că jocul a fost mai greu decât se aștepta pentru echipa sa.

”A fost un meci difici. În plus, terenul nu ne-a ajutat. Cred că diferența dintre cele două echipele a constat doar în golul marcat. Noi nu am reușit să egalăm, am avut multe ocazii, cornere, dar nu am reușit să dăm gol. Ne pare rău pentru suporteri, dar și pentru noi, pentru efortul pe care îl depunem”, a spus Aragolaza.

Argentinianul a admis că nu se aștepta la un teren chiar așa de prost. ”Nu! Știam că nu e un teren grozav. În plus, cu toată ploaia, s-a jucat puțin și s-a luptat foarte mult. Ipotetic vorbind, da. Noi încercăm mereu să punem mingea jos. Azi nu am reușit să o facem. Nu e o scuză. Trebuie să te adaptezi la campionat, la advesar, la teren. Ei au avut o ocazie și au marcat”, a precizat Aragolaza, întrebat despre starea terenului.

I-a părut rău de suporterii care au stat în ploaie și frig și au fost răsplătiți cu un eșec

Bihorul a avut un mic grup de fani la meci, cum distanța cu mașina dintre Oradea și Dumbrăvița e sub 3 ore. Aragolaza a regretat că suporterii au stat în ploaia rece și au văzut o înfrângere a echipei favorite.

”Le spunem că muncim în fiecare zi pentru a avea rezultate. Fotbalul nu este însă matematică. De multe ori, cei care merită câștigă. Trebuie să continuăm să muncim și să credem în noi. Îmi pare rău de suporterii veniți pe acest frig și pe această ploaie”, a punctat argentinianul.

FC Bihor, în eșecul cu CSC Dumbrăvița: Accinelli – Seb. Cucu, Giafer, Ric. Farcaș, C. Jurj – I. Filip – Stahl (Curescu 46′), Andr. Moga (Adl. Nica 72′), Hora (cpt.)(Sg. Jurj 53′), Gîdea (Almanza 53′) – A. Chirițoiu (Gunie 86′). Rezerve neutilizate: I. Rus – Andr. Gal, Sala, Ban.

Aragolaza vorbește despre salvarea de la retrogradare a FC Bihor!

Potrivit directorului tehnic, FC Bihor nu are ambiții așa mari la primul sezon de Liga 2, în ciuda a ceea ce au transmis jucătorii, la prezentarea lor, dar și clubul, în unele comunicate ale sale.

”De când am venit eu s-a stabilit drept obiectiv salvarea de la retrogradare. Apoi, dacă ajungem să dăm maximul și să ajunge în play-off, suntem cu toții fericiți”, a spus Aragolaza. El a admis că punctele făcute până acum sunt puține. ”În acest moment suntem la jumătatea clasamentului. Eu mereu spun că meciul următor vom câștiga. Dar cine știe? Cu cât mai multe puncte putem să facem, cu atât mai bine”, a adăugat sud-americanul.

Cât despre România, argentinianul spune că e mulțumit de ce a găsit. ”Eu sunt mulțumit cum e acest campionat, echipa, clubul. În ziua de astăzi, rezultatele contează. Nu se uită nimeni la ce muncești de-a lungul săptămânii sau timp de trei luni în club. Deci sunt fericit de ceea ce facem”, a declarat Aragolaza.

Urmează meciul cu Steaua pentru FC Bihor

Cu 7 puncte acumulate în șase etape, FC Bihor ocupă locul 11 în clasamentul intermediar al Ligii 2, la egalitate cu Concordia Chiajna (locul 10), care are un meci mai puțin disputat, CS Mioveni și Ceahlăul (locurile 13-14), departajarea făcându-se în acest moment pe baza golaverajului.

În etapa a 7-a, FC Bihor joacă joi, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Steaua (locul 4, 12 puncte).

Declarațiile lui Cosmin Stan și Gustavo Aragolaza după CSC Dumbrăvița – FC Bihor Oradea 1-0:

 

Foto: FC Bihor Oradea și CSC Dumbrăvița
Video: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 15 Sep. 2024, 00:27 Liga 2
Pe aceeași temă