Farul vrea să-și facă fanii fericiți cu o victorie împotriva lui FC Snagov

08 Nov. 2011, 13:28 Liga 2
Farul vrea să-și facă fanii fericiți** cu o victorie împotriva lui FC Snagov

Echipa FC Farul a demarat, ieri, pregătirile pentru o nouă partidă în Liga a II-a, Seria I. Fotbaliștii de pe litoral vor înfrunta, în următoarea etapă, pe teren propriu, pe FC Snagov și, beneficiind de un moral foarte bun, nu concep altceva decât victoria.

Rezultatele foarte bune obținute în ultimele două runde, 0-0 acasă cu Delta Tulcea și 2-0 în deplasare cu Gloria Buzău, au sădit multă încredere în lotul Farului, iar în momentul de față, nimic nu li se mai pare imposibil „marinarilor”.

Antrenorul secund al FC Farul, Ion Barbu, a declarat, ieri, că alb-albaștrii și-au propus să câștige ultimele trei partide din turul campionatului.
„Ne-am atins scopul la Buzău, unde am obținut o victorie foarte importantă. În continuare, obiectivul nostru este să câștigăm cele trei meciuri care au mai rămas de jucat din acest tur, începând cu partida de pe teren propriu, cu FC Snagov, care se anunță destul de dificilă, judecând după situația din clasament. Pentru aceasta, va trebui să evoluăm la fel de bine ca în deplasarea de la Buzău, să punem presiune pe adversar și să știm să speculăm eventualele erori ale sale. Stă în puterea noastră să reușim lucruri deosebite în următoarea perioadă”, a spus Barbu.

„Ne-am propus să-i facem fericiți pe suporteri”

Barbu a mai spus că problemele de efectiv cu care s-au confruntat tehnicienii la meciul de la Buzău au dispărut.

„Nu mai avem probleme de efectiv, astfel încât privim partida cu FC Snagov cu multă încredere, pentru a obține o nouă victorie și a-i face fericiți pe fanii noștri”, a explicat „Barbone”.

Partida FC Farul – FC Snagov este programată vineri, 11 noiembrie, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a, Seria I.
În clasament, FC Farul se află pe locul șase, cu 18 puncte. De partea cealaltă, FC Snagov ocupă locul patru, cu 19 puncte.

Sursa: Cuget Liber

08 Nov. 2011, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă