Farul se întărește cu juniori pentru meciul cu CF Brăila

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 15:40 Liga 2
Farul se întărește cu juniori** pentru meciul cu CF Brăila

Campionatul Ligii a II-a se apropie de sfârșit. Mai sunt trei etape de jucat, dar FC Farul va sta în runda a XXIX-a. Astfel, „marinarii” mai au de jucat sâmbătă, cu CF Brăila și pe 8 iunie, cu Săgeata Năvodari, ambele întâlniri la Constanța.

Dacă nu va câștiga măcar unul din aceste meciuri, Farul are șanse foarte mari să retrogradeze. Pentru partida cu Brăila, Răuță nu se va putea baza pe fundașii Robert Băjan și Ionuț Popescu, cei doi fiind suspendați pentru cumul de patru galbene. De asemenea, pe lângă tinerii Bădașcă, Stavian, Pâslaru și Igiroșanu, principalul „alb-albaștrilor” a mai chemat încă doi juniori de la ACSSF Farul 2010, fundașii Ionuț Popa și Eduard Năstase, pentru a acoperi posturile deficitare. Din păcate, chiar și acești juniorii sunt incerți, majoritatea pregătindu-se pentru bacalaureat.

„Ne vom canaliza toate eforturile pentru a trata cu mare atenție jocul cu Brăila. Ei vor veni la victorie, pentru că, dacă nu câștigă, șansele lor de promovare se vor diminua semnificativ. Și pentru noi va fi un meci capital. Ne trebuie neapărat victorie, altfel, nu văd care ar mai fi șansele noastre de salvare. Cele trei puncte ne-ar da speranțe că am putea rămâne în Liga a II-a”, a declarat antrenorul FC Farul, Ion Răuță.

Săptămâna aceasta, programul constănțenilor va fi normal. Ieri, Farul a făcut un antrenament regenerativ, iar de astăzi, „alb-albaștrii” vor intra în cantonament, până joi.

Sursa: Cuget liber

Marius ANGHEL 21 May. 2013, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă