Farul nu vrea să stea la mâna comisiilor!

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 10:47 Liga 2
Farul** nu vrea să stea la mâna comisiilor!

Salvată de la retrogradare, FC Farul mai are doar un meci de disputat, miercuri, cu Săgeata Năvodari, pe teren propriu. Antrenorul „marinarilor”, Ion Răuță, susține că echipa sa nu se poate relaxa încă, afirmând că Farul trebuie să-și apere șansele pe teren până la finalul campionatului.

„Nu putem să mergem pe presupuneri. Avem meciul miercuri, care este capital pentru noi. Trebuie să rămânem deasupra Chindiei Târgoviște pentru a ne salva de la retrogradare. Nu putem să stăm la mâna unei comisii. Ne facem programul normal până miercuri, când vom juca cu Săgeata”, a spus antrenorul Ion Răuță.

În penultima etapă a sezonului Ligii a II-a, Sportului Studențesc n-a fost programată în meciul cu Rapid CFR Suceava. Echipa bucureșteană riscă să fie exclusă automat din eșalonul secund, însă avocatul lui Șiman a fost la FRF și a depus o cerere de amânare a jocului cu Rapid Suceava. În aceste condiții, o decizie va fi luată curând, astfel că meciul nu se poate considera încă pierdut la „masa verde”.

Dacă situația nu se va concretiza în favoarea „studenților”, Dinamo II și Sportul ar fi singurele echipe care retrogradează din Seria I în acest sezon al Ligii a II-a.

„Felicit Săgeata, dar vom face tot posibilul să-i batem”

Ion Răuță a declarat, vineri, că îi felicită pe cei de la Săgeata Năvodari, care au promovat în Liga I, după victoria (1-0) cu Dunărea Galați din etapa a XXIX-a a Ligii a II-a, dar că în ultima etapă, când se vor întâlni pe stadionul „Farul”, echipa sa va trebui să câștige pentru a-și asigura menținerea în eșalonul secund.

„Felicit Săgeata Năvodari și îi respectăm pentru această mare performanță pe care au reușit-o. Au intrat în istoria orașului și a fotbalului românesc, dar la jocul de miercuri vom face tot posibilul să-i batem. Este șansa noastră de a rămâne în Liga a II-a”, a declarat Răuță.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 01 Jun. 2013, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă