Farul l-a pierdut pe Ștefan Cană! Ciprian Marica, nemulțumit că FCSB l-a rechemat pe fundaș: ”E o problemă, pentru că încurci planurile altora. E o pierdere pentru noi”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2020, 15:31 Liga 2

Ciprian Marica, principalul acționar al clubului Farul, s-a arătat deranjat de faptul că FCSB a decis să-și cheme înapoi unul dintre jucătorii împrumutați la echipa constănțeană. Ștefan Cană (20 de ani) a fost prezentat oficial de trupa condusă de Gigi Becali odată cu portarul Cătălin Straton (30 de ani), fost la Rapid, U Craiova sau Dinamo.

Rămași fără mulți jucători disponibili în lotul primei echipe, după ce o mulțime dintre ei au fost descoperiți infectați cu SARS-CoV-2 la începutul acestei săptămâni, FCSB s-a orientat rapid pentru a-și aduce noi fotbaliști în lot. Printre aceștia se numără și fundașul Ștefan Cană, pe care echipa din Capitală îl împrumutase și pentru acest sezon la Farul Constanța, în Liga 2.

Ștefan Cană, rechemat de FCSB de la Farul. Ciprian Marica e nemulțumit

Decizia FCSB-ului de a-l rechema înapoi pe Cană nu l-a mulțumit pe Ciprian Marica, principalul acționar al clubului constănțean spunând că Ianis Zicu e nevoit acum să caute un înlocuitor pentru fundașul care în sezonul trecut a evoluat în 18 meciuri, în 15 ca titular. În actualul sezon însă, Cană a evoluat doar 43 de minute pentru Farul în două dintre cele trei meciuri desfășurate până acum de echipa de la malul mării.

”Sigur că e o pierdere pentru noi. E un jucător născut în 2000, de care aveam nevoie, însă cei de la Steaua l-au dorit înapoi. Totuși, nu poți să dai un jucător împrumut și să-l iei în aceeași perioadă de transferuri. E o problemă, pentru că încurci planurile altora”, a spus Marica, potrivit gsp.ro.

”E un jucător agresiv. Își face treaba acolo unde este pus. La noi a evoluat fundaș central și fundaș dreapta. Are potențial mare și o disponibilitate la efort excelentă”, l-a descris Ciprian Marica pe Ștefan Cană.

Cană a jucat până acum la FCSB doar la echipa secundă, FCSB 2, în Liga 3. La prima echipă a fost rezervă în două meciuri de Cupa României (FC Hermannstadt – FCSB 3-0 din martie 2018 și Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1 din septembrie 2018), fără a fi utilizat.

Farul îl are împrumutat de la FCSB și pe mijlocașul Iulian Pirciu, între cele două echipe existând o colaborare bună.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-n-a-castigat-in-ultimele-doua-etape-dar-ianis-zicu-e-multumit-de-echipa-suntem-bine-reactia-antrenorului-dupa-2-2-cu-scm-gloria-buzau-19148797

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-resita-e-un-prim-episod-din-derby-urile-banatului-la-mioveni-si-constanta-sunt-partide-puternice-19148567

Marius ANGHEL 20 Sep. 2020, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă