Farul își joacă următorul meci de pe teren propriu tot în nocturnă

Marius ANGHEL 10 Sep. 2015, 19:15 Liga 2
Farul își joacă următorul meci de pe teren propriu tot în nocturnă

Partida FC Farul Constanța – FC Academica Clinceni, din etapa a patra a Ligii a 2-a, se va juca în nocturnă, la fel ca precedenta dispută susținută de „marinari” pe propriul teren, cea cu Rapid, câștigată cu 1-0.

Conducerea Farului și cea a echipei din Clinceni au căzut de acord ca partida directă de la Constanța să aibă loc la lumina reflectoarelor, de la ora 19:00, în ziua de vineri, 18 septembrie.

În acest weekend, Farul are rundă liberă și ar dori ca sâmbătă, 12 septembrie, să dispute o partidă amicală, însă e greu de găsit un adversar, în condițiile în care posibilele oponente, chiar și juniorii proprii, au meciuri. Dacă nu se va găsi echipă, „marinarii” vor disputa un joc-școală, în familie, ori vor efectua doar antrenament.

Pătrașcu se pregătește alături de restul coechipierilor

Aflat în proces de recuperare în urma accidentării serioase suferite în perioada de pregătire, fundașul Florin Pătrașcu a participat ieri la alergare cot la cot cu echipa, după ce, până acum, se pregătise separat. Căpitanul Farului din sezonul trecut încă nu a intrat și la minge, dar se reface cu pași repezi. Chiar și așa însă, cei din staff-urile echipei nu se grăbesc, nedorind să forțeze revenirea până la refacerea completă. Antrenorul principal Constantin Gache a spus că Pătrașcu va fi apt de joc în aproximativ o lună.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 10 Sep. 2015, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă