Farul încă așteaptă banii de la Internațional

16 Dec. 2011, 09:44 Liga 2
Farul încă așteaptă banii** de la Internațional

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că litigiul cu Internațional Curtea de Argeș nu s-a rezolvat.

„Ultima acțiune în acest sens am întreprins-o în data de 10 decembrie. S-a pus poprire pe bunurile celor de la Internațional Curtea de Argeș și așteptăm ca Justiția să-și facă treaba”, a precizat Marcel Lică.

Internațional Curtea de Argeș datorează clubului FC Farul o sumă mare de bani provenită din vânzarea, în urmă cu doi ani, a doi jucători: Cosmin Băcilă și Claudiu Voiculeț.

Supărarea președintele Farului este perfect îndreptățită, în condițiile în care cei 200.000 de euro ar fi ideali pentru rezolvarea altor probleme de natură administrativă.

Spre sfârșitul lunii octombrie, Lică se declara încrezător înainte de a pleca la federație, în speranța rezolvării acestui litigiu: „Merg la federație fiindcă cei de la Internațional Curtea de Argeș nu au fost de bună credință să-și achite datoria față de noi. Nicio problemă, avem de partea noastră o decizie defini-tivă și irevocabilă și nu cerem decât aplicarea regulamentului. Sper într-o rezolvare favorabilă nouă”.

În altă ordine de idei, Laurențiu Reghecampf, dorit pe banca tehnică a Farului, îi ține în continuare în șah pe șefii clubului constănțean, întârziind să le dea un răspuns, fie el pozitiv sau negativ.

Marcel Lică anunță că, în acest week-end, mai exact vineri și sâmbătă, va avea loc o serbare la Centrul de Copii și Juniori al clubului.

„Moș Crăciun va vizita Centrul de Copii și Juniori al FC Farul și le va oferi tuturor dulciuri și cadouri. Ei reprezintă viitorul acestei echipe”, a spus oficialul farist.

sursa: Cuget Liber

16 Dec. 2011, 09:44 Liga 2
Pe aceeași temă