Farul în derivă!

26 Jun. 2009, 18:34 Liga 2
Farul în derivă!

Situație incertă la FC Farul care a rămas fără președinte și fără un posibil finanțator, echipa fiind în pragul desfințării. Gheorghe Bosînceanu, fostul finanțator a declarat că se retrage de la echipă însă dorește să își recupereze o parte din investiții prin vânzarea a mai mulți jucători. Astfel, acesta a declarat că Denis Alibec, Castro Chico, William Gerlem, Alexandru Mățel, Florin Pătrașcu și Claudiu Voiculeț nu mai sunt disponibili pentru Farul, ei urmând a fi vânduți.

 

Dumitru Manole, numit președinte de CD pe 14 mai, a dorit ca Bosînceanu să îi lase toți jucătorii iar pe parcurs aceștia să fie vânduți. În urma negocierilor purtate vineri, Maritima Sport SA, firma care deține drepturile federative ale jucătorilor a oferit Farului următorii jucători: Marius Soare, Ion Barbu, Daniel Florea, Ionuț Larie, Emil Nanu, Vladimir Neagu, Vasile Păcuraru, Cristian Pantelie, Adrian Vlas, Florin Dobre, Marcel Otvoș și Tibor Moldovan. Cu acești jucători Farul ar fi trebuit să se alinieze la startul pregătirilor de vară. Manole nu a acceptat.

 

Acesta a spus: „Nici eu ca și conducere dar nici un antrenor nu ar accepta să pornească la un drum alături doar de acești jucători. Am venit la conducere în speranța că voi putea face ceva pentru Farul. În condițiile date însă, nu mă pot apuca de treabă, să plec la un drum și să mă fac de râs și în aceste condiții am decis să îmi dau demisia care este unilaterală și irevocabilă”.

 

În condițiile date, noii finanțatori și-au anunțat deja retragerea de la club în timp ce Gheorghe Bosînceanu nu are nici o intenție de a susține echipa în continuare.

 

Lotul Farului urmează a se reuni pe 2 iulie pentru demararea pregătirilor în vederea participării la viitoarea edițe a Ligii a II-a. 
 

 

articol scris de Cristian BANCIU
 

26 Jun. 2009, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă