Farul a reziliat trei contracte și se pregătește de alte despărțiri

30 Nov. 2011, 10:32 Liga 2
Farul a reziliat trei contracte** și se pregătește de alte despărțiri

Locul 10 pe care îl ocupă FC Farul la finalul turului îi nemulțumește profund pe conducătorii „marinarilor”. Ieri, la sediul clubului, a avut loc o ședință în care a fost analizată evoluția echipei în turul de campionat. Președintele executiv Marcel Lică a declarat că jocul a convins doar în prima parte a turului.

„Ne-am declarat mulțumiți de jocul și rezultatele echipei din prima parte a turului. Nu același lucru se poate spune însă despre evoluția jucătorilor din finalul turului, când au lăsat mult de dorit”.

Lică a precizat că, în cadrul ședinței respective, a înaintat propunerea ca jucătorii certați cu disciplina să fie pedepsiți drastic: „Am făcut propunerea ca jucătorilor care au părăsit lotul, Păduraru și Lupu, să le fie reziliate contractele”. De asemenea, oficialul farist a menționat că vor fi reziliate contractele cu cei trei jucători trimiși la juniori, Liviu Ștefan, Ionel Posteucă și Ștefan Ciobanu. „Am convenit de comun acord să reziliem contractele cu cei trei”, a precizat Lică.

Președintele Farului a mai spus că „marinarii” se vor pregăti la Constanța în prima parte a pauzei dintre tur și retur, urmând ca, în partea a doua, să efectueze fie un stagiu montan în țară, fie unul în Bulgaria sau Turcia. „Dacă jucătorii se vor pregăti în țară, vom perfecta și două meciuri amicale înainte de plecarea la munte”, a declarat Marcel Lică.

Sursa: Cuget Liber

30 Nov. 2011, 10:32 Liga 2
Pe aceeași temă