Farul a intrat într-un proces accelerat de căutare a noului antrenor

05 Jan. 2012, 14:08 Liga 2
Farul a intrat într-un proces accelerat** de căutare a noului antrenor

Conducerea clubului FC Farul caută în continuare cu insistență un antrenor, însă, după plecarea lui Marian Pană, demersurile șefilor „marinarilor” nu au avut sorți de izbândă. După ce au fost vehiculate mai multe nume de antrenori, până în momentul de față, niciuna dintre tratativele purtate de conducerea clubului nu s-a materializat.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că antrenorul Constantin Gache, în prezent la Săgeata Năvodari, a declinat oferta conducerii clubului de pe litoral.

„Noi l-am ofertat, dar el a tot amânat un răspuns. La ultima întâlnire, a spus că vrea să continue la Năvodari, ceea ce înseamnă că a declinat oferta noastră”, a spus oficialul farist, care a continuat: „Așa cum am mai spus, prima ofertă a fost făcută unui antrenor constănțean. Doream ca la echipă să vină cineva de aici, cu experiență și cu rezultate. Dorința clubului a fost să aducă pe bancă un farist, dar a trebuit să ne reorientăm. Începând de astăzi (n.r. – ieri), suntem în contact cu alți tehnicieni. Sperăm ca în următoarele zile să putem anunța numele noului antrenor, este un proces accelerat”.

Sursa: Cuget Liber

05 Jan. 2012, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă