Farul a anunțat bugetul pentru sezonul în curs, în care vrea promovarea. Ciprian Marica: ”Alte echipe au poate două, două milioane și jumătate de euro” 

Andrei PASCU 02 Sep. 2020, 14:34 Liga 2
Farul a anunțat bugetul pentru sezonul în curs, în care vrea promovarea. Ciprian Marica: ”Alte echipe au poate două, două milioane și jumătate de euro” 

Ciprian Marica, principalul finanțator al Farului, a vorbit despre bugetul constănțenilor în acest sezon, când echipa își propune să se lupte la promovare. Fostul atacant al naționalei României a afirmat că s-a reușit formarea unui buget destul de solid și important pentru nivelul Ligii 2. Suma de care clubul dispune în 2020/2021 se ridică la un milion de euro.

Ciprian Marica: ”Alte echipe au poate două, două milioane și jumătate de euro buget” 

Ciprian Marica a făcut o comparație cu banii de care dispune Petrolul, echipă pe care Farul a învins-o în prima rundă din Liga 2, cu 2-1 în deplasare. Știe că acolo este un buget superior grupării constănțene.

Formăm o echipă competitivă. Cred că ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Nu există echipă care să defileze în Liga 2. Suntem pe drumul cel bun, victoria ne va crește moralul, e bine că am început cu dreptul. Fiecare meci e o finală pentru noi. Noi suntem departe de bugetul Petrolului, de exemplu, și al echipelor cu pretenții. Compensăm însă prin staff-ul tehnic. Avem un buget de circa un milion de euro, în timp ce altele au poate două milioane, poate două și jumătate”, a spus Ciprian Marica la DigiSport.

Ciprian Marica: ”Vrem să ne calificăm în play-off mai întâi, apoi vedem” 

Finanțatorul Farului a luat parte la partida Petrolul – Farul, iar la final a mers să discute cu jucătorii, pe care i-a felicitat pentru victorie. Este convins că succesul nu a fost întâmplător, iar rezultatele pozitive vor continua să vină și în etapele următoare.

”Farul are un nucleu bun de jucători. Și un antrenor bun, pe care țin să-l felicit. Ianis Zicu ține grupul foarte unit. În România nu mai avem jucători care să facă diferența. Așa că forța grupului o face. Forța grupului câștigă meciuri. Vrem să ne calificăm în play-off mai întâi, apoi vedem”, a mai punctat Ciprian Marica.

Suporterii i-au așteptat pe jucătorii Farului la revenirea la Constanța 

Suporterii Farului au fost și ei foarte entuziasmați de succesul favoriților de pe ”Ilie Oană” și i-au așteptat în miezul nopții pe elevii lui Ianis Zicu, pentru a le arăta mulțumirile. I-au aplaudat, au cântat alături de ei și au aprins torțe.

Sărbătoare în miez de noapte! Succesul de la Ploiești a fost celebrat alături de suporteri, la revenirea acasă! Împreună suntem puternici!”, se arată pe pagina de Facebook a echipei Farul, referitor la întâlnirea fotbaliștilor cu suporterii, în noaptea zilei de marți.

Foto: FC Farul Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-invins-in-ultimele-minute-petrolul-dar-ianis-zicu-nu-e-surprins-nu-sunt-inca-o-echipa-omogena-si-nu-au-un-nivel-de-pregatire-foarte-bun-ma-bucur-ca-am-castigat-19146382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-bratu-a-adus-inca-un-antrenor-secund-la-concordia-chiajna-ma-bucur-ca-am-fost-cooptat-in-stafful-sau-19146420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-fc-u-craiova-a-vrut-sa-transfere-un-portar-trecut-pe-la-u-cluj-si-cfr-cluj-dar-mutarea-a-picat-19146378

 

Andrei PASCU 02 Sep. 2020, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă