Fanii protestează, ”FC U” Craiova își vede de treabă! Nicolo Napoli a condus deja două antrenamente, deși suporterii au pornit ”războiul” și îi cer vehement plecarea

Răzvan STÎNGĂ 26 Aug. 2020, 18:58 Liga 2
Fanii protestează, ”FC U” Craiova își vede de treabă! Nicolo Napoli a condus deja două antrenamente, deși suporterii au pornit ”războiul” și îi cer vehement plecarea

Nicolo Napoli a început deja treaba la U Craiova 1948 SA. ”Principalul” italian numit în locul lui Eugen Trică a condus al doilea antrenament. Primul a fost coordonat marți, după ce a fost prezentat oficial de clubul din Bănie, iar următorul a avut loc miercuri, de la ora 15:30, anunță Ediție.

Se pare că Adrian Mititelu duce mai departe decizia luată după numirea lui Napoli, chiar dacă suporterii îi cer plecarea italianului din primul moment.

Fanii nu-l vor pe Nicolo Napoli și solicită alt antrenor 

Fanii s-au supărat pe faptul că antrenorul italian a fost pregătit, acum ceva timp, să preia CS U Craiova, dar și că va fi numit pentru a șasea oară la o echipă patronată de Mititelu și nu au putut trece cu vederea peste aceste aspecte.

Nou-promovata în Liga 2 nu are însă de gând, se pare, să țină cont de cerințele suporterilor de a-l izgoni pe italian și este pregătită să continue demersurile pentru debutul în noul sezon, așa cum a ales strategia după demiterea lui Eugen Trică și numirea lui Nicolo Napoli.

Trică nu mai are nici susținerea suporterilor. Pe 27 august, ei sunt pregătiți să organizeze un protest prin care să își arate nemulțumirea față de conducere și a ultimelor decizii luate, și doresc, printre altele, numirea unui alt antrenor. Au anunțat că vor să vină cineva capabil, care să promoveze echipa în Liga 1 încă după primul an în Liga 2.

”Spre Liga I!
Schimbăm motto-ul de început de an, iar cu ocazia asta strigăm adunarea! Este timpul ca jucătorii să știe că suntem alături de ei la începutul acestei lupte. Ne vedem la ora 17:30, mâine, 27.08, în părculețul din Rovine. Facem apel la toate persoanele care doresc să ia parte la această acțiune să respecte reglementările în vigoare în ceea ce privește combaterea covid-19, astfel să poarte MASCĂ DE PROTECȚIE.
Un alt punct de pe lista noastră, la fel de important, este să verificăm dacă s-a luat în considerare ultimatumul pe care l-am dat în comunicatul de aseară. În caz contrar, vom trece la fapte și asigurăm pe toată lumea că nu ne vom opri până când respectivul nu va pleca de la echipă.
Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui mititelu”, a scris Peluza Sud 1997 pe pagina sa de Facebook.

”FC U” Craiova începe campionatul pe teren propriu, cu Ripensia 

”FC U” Craiova debutează în Liga 2 pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara. Oltenii vor juca pe teren propriu, în primele cinci etape, de trei ori. În afara partidei din prima rundă cu echipa de pe Bega, mai primesc vizita formațiilor Dunărea Călărași și CSM Slatina. Cele două dueluri din deplasare sunt cu FK Csikszereda și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Programul complet al Ligii 2 poate fi citit AICI.

Foto: Ediție Specială

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-in-banie-dupa-readucerea-lui-nicolo-napoli-la-fc-u-craiova-peluza-sud-97-ii-da-ultimatum-lui-adrian-mititelu-si-il-numesc-pe-italian-sclavul-familiei-mititelu-19145485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-nicolo-napoli-este-noul-antrenor-al-fc-u-craiova-19145452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-soc-la-fc-u-craiova-eugen-trica-a-fost-demis-cu-mai-putin-de-o-saptamana-inainte-de-startul-sezonului-ligii-2-19145315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-fc-u-craiova-si-a-prezentat-echipamentele-de-joc-pentru-sezonul-de-liga-2-19145363

Răzvan STÎNGĂ 26 Aug. 2020, 18:58 Liga 2
Pe aceeași temă