EXCLUSIV | Permutări de jucători între CFR Cluj și ASU Politehnica. Rareș Murariu merge la campioană, iar la Timișoara ajunge alt portar

Autor: Anda DELIU Publicat: 02 Oct. 2020, 20:24 Actualizat: 02 Oct. 2020, 21:03 Liga 2
EXCLUSIV | Permutări de jucători între CFR Cluj și ASU Politehnica. Rareș Murariu merge la campioană, iar la Timișoara ajunge alt portar

Ultimele zile ale perioadei de transferuri sunt tot timpul cele mai ”fierbinți” și nici actuala perioadă nu se dezminte. Până la urmă, ASU Politehnica e aproape de dezideratul de a avea portar junior, deoarece, din informațiile Liga2.ro, se face un schimb Rareș Murariu – Otto Hindrich, internaționalul născut în 2002 și internațional de juniori.

Rareș Murariu ajunge la CFR Cluj, la schimb cu Otto Hindrich

De altfel, sursele Liga2.ro spun că mutare e deja făcută. Murariu ar fi ajuns deja la Cluj, iar Otto Hindrich e pe drumul spre Miercurea Ciuc, prin Ardeal, acolo unde joacă timișorenii sâmbătă.

Hindrich este un produs al CFR Cluj și are avantajul că e eligibil ca junior născut în 2002, ceea ce îi obligă pe alb-violeți să mai țină alt junior ce poate fi mai mare, inclusiv născut în 2000, ca jucător de câmp.

De altfel, cei de la Poli ar avea chiar gândul îndrăzneț să apere Hindrich, deși nu a făcut niciun antrenament cu echipa! În lot mai sunt portarul Emanuel Fișteag, adus să fie al treilea portar, dar și slovenul Marko Deronja. Titularul din primele cinci etape, Alexandru Borbei, a fost cedat în Italia, la Lecce.

Mutarea dintre ASU Poli și CFR Cluj, una sub formă de împrumuturi

Din informațiile Liga2.ro, Murariu va merge acum împrumut la CFR Cluj, cu opțiune de cumpărare pentru o sumă aproape de cea pe care urma să o încaseze Poli de la Mediaș, adică 60.000 de euro. Rareș Murariu ar fi semnat cu Gaz Metan dacă Dusan Uhrin nu era mazilit din club, situație care l-a făcut nevoit să se întoarcă la Timișoara. Hindrich vine, de asemenea, împrumut la ASU Poli.

”Murariu e cu echipa, apară mâine”, a spus pentru Liga2.ro, managerul Dan Alexa. Acesta nu a negat că ASU Poli încearcă să ia un portar sub vârstă și e în căutări.

Interesant este că duminică seara, Hindrich ar trebui să se prezinte și la lotul U19, care are o acțiune de pregătire.

ASU Poli joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda.

Autor: Anda DELIU Publicat: 02 Oct. 2020, 20:24 Actualizat: 02 Oct. 2020, 21:03 Liga 2
Pe aceeași temă