EXCLUSIV! Chivorchian, ofertat de FC Botoșani!

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 12:04 Liga 2
EXCLUSIV! Chivorchian,** ofertat de FC Botoșani!

Plecat de o lună de la Piatra Neamț, Gheorghe Chivorchian se află în discuții avansate cu FC Botoșani. Oficialii moldoveni îi oferă fostului oficial al lui Ceahlăul postul de președinte.

Ca și promovată în Liga I, FC Botoșani are nevoie de un om cu „intrări” la LPF și FRF, pentru a menține „caldă” legătura cu cele două foruri, dar și de un individ cu experiență, care să fie mână de fier în relația cu subalternii. Din ambele puncte de vedere, Chivorchian se potrivește perfect profilului căutat de nou-promovată.

De notat că în urmă cu aproximativ o lună, Chivorchian a fost aproape de Dinamo, Negoiță dorind să întărească echipa administrativă. Rațiunile pentru care noul acționar al lui Dinamo îl dorea pe Chivorchian erau aceleași, însă, în cele din urmă, clubul din Ștefan cel Mare l-a preferat pe Anghelache.

În vârstă de 57 de ani, fostul conducător al Politehnicii Timișoara este un personaj cu notorietate în Liga I, grație experienței de 25 de ani în calitate de conducător, este bun prieten cu Dumitru Dragomir, șeful LPF fiindu-i și naș.

Articol scris de Bogdan STERIOPOL

Marius ANGHEL 14 May. 2013, 12:04 Liga 2
Pe aceeași temă