EXCLUSIV | Antrenorii aflați pe lista lui Adrian Mititelu pentru a ocupa locul interimarului Dan Vasilică. ”FC U” Craiova n-a mai câștigat de patru meciuri și pierde teren în Liga 2

Andrei PREOTU 23 Nov. 2020, 22:39 Liga 2
EXCLUSIV | Antrenorii aflați pe lista lui Adrian Mititelu pentru a ocupa locul interimarului Dan Vasilică. ”FC U” Craiova n-a mai câștigat de patru meciuri și pierde teren în Liga 2

”FC U” Craiova a uitat să mai câștige în Liga 2 în ultimele patru etape și mai are un singur punct avans în fruntea clasamentului, astfel că Adrian Mititelu vrea să instaleze cât mai repede în funcție noul antrenor principal. Pe lista sa sunt patru tehnicieni, iar cel pe care și-l dorește cel mai mult este Mircea Rednic.

Sub comanda preparatorului fizic Dan Vasilică în funcția de antrenor interimar, U Craiova 1948 SA a câștigat un singur meci în campionat dintr-un total de cinci, la Ploiești, cu Petrolul, cu 1-0, marcând în total doar două goluri în cinci etape.

În cea mai recentă etapă, ”FC U” Craiova a remizat și la Slobozia, 0-0 cu Unirea, și mai are un singur punct peste ASU Poli Timișoara, care a bătut-o sâmbătă pe Petrolul, scor 1-0.

Mititelu îl vrea antrenor la ”FC U” Craiova pe Mircea Rednic

Aflat la închisoare, Adrian Mititelu nu concepe să rateze promovarea, într-un sezon în care Rapid are evoluții oscilante, iar favoritele Petrolul și Universitatea Cluj joacă mult sub pretențiile fanilor.

Mircea Rednic, care a mai lucrat cu Mititelu în perioada 2004-2005, este favorit să ajungă la ”FC U” Craiova, după cum a anunțat și Fanatik, însă ProSport a aflat că mai multe nume mari sunt pe lista omului de afaceri aflat după gratii.

Dacă Mircea Rednic nu acceptă oferta grupării din Bănie, următorul pe lista Craiovei este Bogdan Andone, rămas liber de contract după despărțirea de Astra. Tehnicianul a fost dorit de Olympiacos Nicosia, dar n-a ajuns la un acord cu formația din Cipru.

Cristian Pustai și Vasile Miriuță sunt și ei pe listă

Cristian Pustai și Vasile Miriuță sunt și ei pe lista lui Mititelu. Fost antrenor la Mediaș, alături de care a scris istorie cu Mainz, în preliminariile Europa League, Pustai vrea să plece de la Dunărea Călărași și și-a depus memoriu pentru achitarea restanțelor financiare.

Vasile Miriuță n-a mai antrenat pe nimeni din luna iunie, atunci când s-a despărțit cu scandal de FC Hermannstadt, acolo unde a fost adus spaniolul Ruben Albes. De Miriuță se zvonește că este în negocieri și cu Minaur Baia Mare, din Liga 3.

„Acum o lună și ceva am avut o ofertă interesantă din Ungaria! Am fost dorit de o echipă din prima ligă. Îmi doresc să antrenez, să revin cât mai repede, iubesc cu adevărat această meserie. Și nu e important doar aspectul financiar. Am discutat cu niște impresari din Croația, sunt dorit și în țările arabe, să vedem ce se va întâmpla. Vedeți și dumneavoastră ce s-a întâmplat cu pandemia asta, a dat totul peste cap”, a spus Vasile Miriuță, pentru ProSport, în urmă cu o lună de zile.

În acest an, ”FC U” Craiova mai are meciuri cu Metaloglobus Bucureşti, la Severin, marți, 24 noiembrie, de la ora 17:00, în etapa a 14-a a Ligii 2, apoi sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 13:15, pe ”Ion Oblemenco”, cu ASU Poli, în 16-imile Cupei României, și cu Pandurii, la Târgu Jiu, în jurul datei de 5 decembrie, în etapa a 15-a.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-vasilica-isi-asuma-toata-situatia-de-la-fc-u-craiova-si-e-pregatit-sa-renunte-la-postul-de-interimar-raman-pana-se-vor-finaliza-discutiile-cu-viitorul-antrenor-19159019

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-u-craiova-va-juca-meciul-cu-asu-poli-din-16-imile-cupei-romaniei-pe-ion-oblemenco-anuntul-oltenilor-cererea-formulata-de-clubul-nostru-a-fost-aprobat-19158385

Andrei PREOTU 23 Nov. 2020, 22:39 Liga 2
Pe aceeași temă