Locul 2 la finalul turului de Liga 3, prea puțin pentru conducerea de la Minaur Baia Mare? S-ar pregăti înlocuirea lui Dorin Toma, dar antrenorul nu știe nimic: ”Nu am discutat cu nimeni”

Andrei PASCU 23 Nov. 2020, 16:27 Liga 3
Locul 2 la finalul turului de Liga 3, prea puțin pentru conducerea de la Minaur Baia Mare? S-ar pregăti înlocuirea lui Dorin Toma, dar antrenorul nu știe nimic: ”Nu am discutat cu nimeni”

Minaur Baia Mare va termina anul în Seria 10 din Liga 3 pe locul 2, la cel puțin un punct de liderul SCM Zalău, care are un meci mai puțin. Din acest motiv, se pare că oamenii din conducerea echipei se pregătesc de schimbarea antrenorului. Potrivit Baia Mare Sport, se are în vedere rezilierea contractuală pe cale amiabilă cu Dorin Toma, în aceste zile.

Se zvonește, din nou, că Vasile Miriuță e favorit să vină la Minaur Baia Mare. Reacția lui Dorin Toma: ”Nu mi s-a comunicat nimic”

La baza deciziei ar sta, conform sursei amintite, și eșecul din sezonul trecut, când Minaur Baia Mare a pierdut promovarea în Liga 2, în urma barajului decisiv cu Fotbal Comuna Recea. De altfel, imediat după acel moment a izbucnit un oarecare conflict în interiorul lotului. S-a vorbit despre îndepărtarea lui Dorin Toma și înlocuirea cu Vasile Miriuță, lucru readus în discuție și acum.

Au apărut zvonuri cum că fostul antrenor al campioanei CFR Cluj ar putea să preia Minaur Baia Mare, lucru destul de greu de crezut ținând cont de faptul că Miriuță a antrenat la cel mai înalt nivel din România.

  • Liga2.ro a luat legătura cu Dorin Toma, care a oferit o scurtă declarație: ”Nu știu nimic, nu am vorbit cu nimeni din conducere despre asta. Nu mi s-a comunicat ceva în sensul acesta. Tot ce știu, e ce am citit în presă

Un fan al echipei din Baia Mare a cerut demiterea lui Dorin Toma de pe un turn de 351 de metri 

În urmă cu câteva zile, după eșecul din ultima etapă a anului în Seria 10 din Liga 3, 0-2 cu Progresul Şomcuta Mare, un fan al echipei Minaur Baia Mare să îi ceară demisia antrenorului Dorin Toma, dar nu oricum.

Pentru a avea mai multă vizibilitate și pentru a acapara atenția mai multor conducători ai clubului, suporterul s-a urcat pe un turn. Turnul Combinatului Phoenix din Baia Mare, care măsoară 351 de metri. Acesta s-a filmat în timp ce își ținea ”discursul” de unul singur, după care înregistarea a ajuns pe YouTube.

Poliția a aflat repede de isprava bărbatului și a mers imediat la locul faptei pentru a-l îndupleca să se dea jos. A fost nevoie de câteva zeci de minute de discuții între negociatori și acesta, până când fanul a concluzionat că acțiunea sa trebuie să se termine.

Minaur Baia Mare a fost aproape să dispară

Minaur Baia Mare a trecut printr-o reconstrucție în vară, după ce a ratat promovarea în Liga 2, în urma barajului cu Fotbal Comuna Recea. La momentul respectiv, s-au schimbat zeci de jucători, dar anterior, după ce s-a pierdut dubla cu formația din Recea, a fost la un pas să se desființeze. În cele din urmă, s-a revenit asupra deciziei iar Minaur Baia Mare se luptă din nou la promovare.

În 10 meciuri din acest sezon, echipa lui Dorina Toma a adunat 20 de puncte și este pe locul 2. Prima poziție este ocupată de SCM Zalău, care are cu un punct mai mult, dar și un joc mai puțin. Podiumul este completat de CA Oradea, cu 15 puncte în 10 meciuri.

Foto: Paul Ursachi/ Mediafax Foto 

 

 

 

 

Andrei PASCU 23 Nov. 2020, 16:27 Liga 3
Pe aceeași temă