EXCLUSIV | Albert Stahl, șanse infime să continue la Astra! Două cluburi cu start bun în Liga 1 se luptă pentru semnătura extremei, după ce suma de transfer a scăzut

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2021, 18:54 Liga 2
EXCLUSIV | Albert Stahl, șanse infime să continue la Astra! Două cluburi cu start bun în Liga 1 se luptă pentru semnătura extremei, după ce suma de transfer a scăzut

Până să se termine perioada de transferuri, Astra va mai pierde jucători. Valentin Gheorghe (24 de ani) va pleca mai mult ca sigur, lucru confirmat chiar de el, și sunt șanse extrem de mari ca despărțirile să fie continuate și de Albert Stahl (22 de ani).

Din informațiile Liga2.ro, extrema este dorită de mai multe cluburi din prima ligă.

Albert Stahl, în atenția a două echipe din jumătatea superioară a clasamentului Ligii 1 

Ceea ce se întâmplă la Astra cu plecările era de anticipat, mai ales că lotul era compus, în momentul retrogradării în Liga 2, din jucători valoroși, la care atentau anumite cluburi din Liga 1 de mai mult timp. Acestea din urmă își freacă mâinile în momentul de față, pentru că pot transfera pe sume mai mici de bani, comparativ cu momentul în care Astra încă se afla în Liga 1.

Când giurgiuvenii erau în prima divizie, discuțiile decurgeau altfel, pretențiile erau mai mari, dar acum conducerea a mai scăzut din sumele inițiale. Aici se încadrează și Albert Stahl, în schimbul căruia Astra cere câteva sute de mii de euro.

Este un jucător interesant, un jucător dorit de câteva echipe din Liga 1. Chiar și de cele importante. De exemplu, două dintre ele sunt din jumătatea de sus a clasamentului. Nu cred că se pune problema să mai continue la Astra după această vară, lucrurile sunt clare, la fel ca și în cazul lui Gheorghe. Sunt doi jucători foarte buni, care merită să joace în Liga 1.

Au arătat și sezonul trecut că pot juca oriunde”, au spus sursele Liga2.ro despre situația lui Albert Stahl, al cărui contract cu Astra expiră în 2023.

  • CFR Cluj, Rapid, FC Botoșani, Farul, UTA, FCSB, Universitatea Craiova și CS Mioveni sunt echipele din jumătatea superioară a clasamentului Ligii 1, în acest moment.

Albert Stahl a jucat în trei din cele patru meciuri ale Astrei în acest sezon de Liga 2, în ultimele trei runde mai exact. Extrema a fost un jucător de bază al formației din Giurgiu sezonul trecut, evoluând în 39 de meciuri și marcând de trei ori.

Astra, printre cele mai tinere echipe din Liga 2 

Lista plecărilor de la Astra în această vară este una importantă, iar după terminarea perioadei de transferuri antrenorul Florin Stîngă se va baza pe un lot extrem de tânăr.

Ca o statistică elocventă, menită să arate tinerețea din lotul Astrei, unul dintre cei mai ”bătrâni” fotbaliști este Valentin Gheorghe, care are numai 24 de ani.

Foto: Astra Giurgiu și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Aug. 2021, 18:54 Liga 2
Pe aceeași temă