EXCLUSIV | Adrian Falub se întoarce la ”U” Cluj. Funcția pe care o va ocupa

Vlad MĂCICĂȘAN 21 Dec. 2020, 23:16 Liga 2
EXCLUSIV | Adrian Falub se întoarce la ”U” Cluj. Funcția pe care o va ocupa

Revenire neașteptată la Universitatea Cluj. Fostul antrenor al ”Șepcilor roșii”, Adrian Falub (49 de ani), se întoarce din 2021 în cadrul clubului unde a activat în total, ca jucător sau antrenor, mai bine de un deceniu.

Lui Adrian Falub i s-a propus funcția de manager sportiv al Centrului de Copii și Juniori al Universității Cluj încă după ce a părăsit funcția de antrenor principal al echipei din Liga 2.

Adrian Falub a acceptat să revină la ”U” Cluj, dar se va ocupa de juniorii clubului

Din informațiile Liga2.ro, se pare că antrenorul s-a înțeles cu Daniel Stanciu pentru un contract în noua funcție, care să înceapă oficial din luna ianuarie 2021.

Adrian Falub va avea rolul de a organiza și superviza activitatea antrenorilor și a tinerilor fotbaliști din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului ardelean.

”U” Cluj are ca obiectiv dezvoltarea sectorului juvenil, acolo unde formația clujeană ocupă locul 16 în clasamentul întocmit de FRF pentru clasificare academiilor de juniori.

Daniel Stanciu l-a ofertat pe Adrian Falub să revină din nou la ”U” Cluj, iar antrenorul a acceptat. Foto: Dan Bodea

A treia revenire a lui Falub la noul ”U” Cluj

Adrian Falub a antrenat prima echipă a Universității Cluj până în urmă cu 3 luni, el părăsind echipa după 1-2 cu SCM Gloria Buzău, în etapa a treia din actualul sezon de Liga 2. Formația echipată în alb-negru începuse sezonul cu o victorie chinuită în deplasarea de la Aerostar Bacău (1-0), iar apoi a pierdut acasă cu ASU Poli (scor 0-1) și la Buzău.

Ulterior, din etapa a 4-a, Universitatea Cluj a fost preluată de Costel Enache, cel care este și acum antrenorul echipei. ”U” se află pe poziția a 6-a în Liga 2, ultima care asigură accederea în play-off-ul de promovare în Liga 1, după 15 etape în care a jucat în 14 meciuri, având un total de 23 de puncte acumulate.

Adrian Falub revine pentru a treia oară la noul ”U” Cluj, după ce în actualul proiect început în vara lui 2016, din Liga a 4-a Cluj, a mai activat de două ori ca antrenor principal al primei echipe, de fiecare dată fiind înlocuit pentru rezultate modeste.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-florescu-a-rabufnit-la-adresa-conducerii-u-cluj-dupa-ce-a-fost-inlaturat-din-lot-desi-mai-are-contract-nu-sunt-acceptati-jucatorii-cu-personalitate-noi-trebuie-sa-19162810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cazul-restantei-nedisputate-dintre-u-cluj-si-farul-a-primit-a-doua-amanare-din-partea-comisiei-de-disciplina-si-etica-a-frf-trei-argumente-cu-care-clujenii-vor-sa-castige-contra-cons-19162733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-incursiune-virtuala-in-trecut-peluza-sepcile-rosii-celebreaza-intr-un-mod-inedit-101-ani-de-la-infiintarea-clubului-19162418

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-neobisnuit-de-iritat-dupa-ce-u-cluj-a-castigat-cu-ripensia-si-a-urcat-pe-loc-de-play-off-antrenorul-a-rabufnit-de-mai-multe-ori-la-intrebarile-primite-si-asteapta-di-19162236

Vlad MĂCICĂȘAN 21 Dec. 2020, 23:16 Liga 2
Pe aceeași temă