Exclușii se răzvrătesc! Vor să-și rezilieze contractele

16 Nov. 2011, 12:24 Liga 2
Exclușii se răzvrătesc!** Vor să-și rezilieze contractele

Starea de tensiune din sânul clubului FC Farul a devenit un lucru obișnuit în ultimele zile. La aceasta au contribuit remiza dubioasă cu FC Snagov, suspiciunile de blat din jurul acelei partide și decizia Consiliului Director de a trimite patru jucători la echipa de juniori a clubului.

Atât cei din conducere, cât și jucătorii sunt extrem de supărați, dar dacă unii vor continua să arate cu degetul doar către ceilalți, acest lucru nu poate decât dăuna echipei.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, că fotbaliștii trimiși la echipa de juniori, Liviu Ștefan, Cornel Cernea, Ionel Posteucă și Ștefan Ciobanu, l-au informat că se gândesc să-și rezilieze contractele cu clubul constănțean.

„Cei patru mi-au spus că intenționează să-și rezilieze contractele cu FC Farul. Eu le-am spus să se gândească foarte bine. Clubul are nevoie de serviciile lor. Ei nu au fost excluși din lot, ci doar trimiși la echipa de juniori. Este o diferență ca de la cer la pământ. Nu mă așteptam să pună astfel problema”, a precizat Lică.

Ciobanu: „Sunt curat. Nu-mi dă voie credința să fac lucruri necurate!”

La rândul său, atacantul Ștefan Ciobanu a declarat că se consideră nevinovat în ceea ce privește remiza cu FC Snagov, scor 3-3, el fiind, conform spuselor sale, un om credincios.

„Degeaba sunt acuzat de tot felul de chestii, dacă eu știu că sunt curat. Nu-mi dă voie credința să fac lucruri necurate! Anul trecut, nu puteam să fac așa ceva, când Farul era într-o situație și mai dificilă? Cum aș putea eu să mă dedau la lucruri necurate, când în fiecare duminică îmi iau copilul și mergem la biserică? Nu m-ar bate Dumnezeu dacă aș poza în credincios și aș fi de fapt de partea Necuratului?”, a explicat Ciobanu.

„Mi s-a spus că nu se mai contează pe serviciile mele”

Urmare a deciziei conducerii clubului, prin care a fost trimis la echipa de juniori, dar și a acuzelor care i s-au adus, Ștefan Ciobanu a menționat că se gândește extrem de serios dacă să mai continue sau nu la gruparea de pe litoral.

„Bineînțeles că sunt supărat! Sunt farist de la 8 ani… Mi s-a spus că nu se mai contează pe serviciile mele. Nu cred că mai există cale de împăcare. Când te cerți cu nevasta, divorțezi!”, a încheiat atacantul Farului.

Sursa: Cuget Liber

16 Nov. 2011, 12:24 Liga 2
Pe aceeași temă