Eugen Beza, îngrijorat înaintea meciului Slobozia – Șelimbăr: ”Un adversar eficient, pragmatic, cu jucători obișnuiți cu Liga 2.” Sibienii au o absență în lot

Răzvan STÎNGĂ 06 Aug. 2021, 15:12 Liga 2
Eugen Beza, îngrijorat înaintea meciului Slobozia - Șelimbăr: ”Un adversar eficient, pragmatic, cu jucători obișnuiți cu Liga 2.” Sibienii au o absență în lot

După începutul bun de sezon, cu victorie în Liga 2, 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, CS Comunal Șelimbăr va avea parte de un meci mai complicat, cu Unirea Slobozia, în deplasare. Eugen Beza a recunoscut înaintea confruntării de sâmbătă, de la ora 11:00, că partida va arăta unde se situează echipa în raport cu alte formații din Liga 2.

Eugen Beza: ”Un adversar schimbat în bine comparativ cu sezonul trecut”

Dacă în prima rundă a evoluat contra unei nou-promovate, CS Comunal Șelimbăr va juca acum împotriva unei formații care a jucat și sezonul trecut în divizia a doua. În plus, Unirea Slobozia a făcut multe schmbări de lot comparativ cu stagiunea anterioară, aspect remarcat chiar și de Eugen Beza înaintea partidei.

Antrenorul formației din Șelimbăr crede că noii veniți la echipa lui Adrian Mihalcea aduc clar un plus, prin prisma faptului că au multe meciuri la nivelul Ligii a 2-a. Chiar și așa, Eugen Beza a analizat bine adversarul, după cum a afirmat, și vrea un rezultat pozitiv și de această dată.

Este un meci dificil, cu un adversar schimbat în bine comparativ cu sezonul trecut. Un adversar mult mai eficient, mult mai pragmatic, cu jucători obișnuiți cu nivelul Ligii a 2-a. Sperăm că am făcut temele bine, i-am studiat, mergem încrezători acolo.

Cum spuneam la începutul campionatului, mergem încrezători, să dăm totul și să scoatem cât de mult putem. Slobozia are un antrenor foarte bun, profită de vulnerabilitățile adversarului”, a declarat Eugen Beza, pentru pagina de Facebook a clubului, CSC 1599 Selimbăr.

Bogdan Vișa, indisponibil pentru partida cu Unirea Slobozia

CS Comunal Șelimbăr e cu lotul aproape complet în acest moment. Din jucătorii care vor fi deplasați la Slobozia, doar Bogdan Vișa va lipsi.

(N.r. – Mai sunt și alte probleme de efectiv în afara lui Bogdan Vișa?) ”Nu, doar Bogdan are cinci copci, un băiat de sacrificiu care trebuie menajat într-o situație dificilă. Să sperăm că nu vom avea probleme după ultimul antrenament”, a mai afirmat Eugen Beza.

Aurelian Rusu, noul team manager al CS Comunal Șelimbăr 

Deși campionatul Ligii a 2-a a început deja, CS Comunal Șelimbăr continuă să își numească noi oameni în stafful tehnic, administrativ sau în structurile de conducere. După ce a făcut publice numirile lui Ioan Luca în funcția de director sporiv și a lui Remus Șerban pe cea de președinte, CS Comunal Șelimbăr l-a pus pe Aurelian Rusu în poziția de team manager.

CSC 1599 Șelimbăr are team manager!

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr are încă un membru în staff-ul administrativ. Aurelian Rusu a fost numit team manager, urmând să continue o muncă începută în urma cu mai bine de 4 ani alături de sportul șelimbărean.

Aurelian Rusu este unul dintre oamenii care au evoluat împreună cu proiectul sportiv al localității noastre. Acesta a mai activat în trecut la doua cluburi de Liga a IV-a, Unirea Ocna Sibiului și Euro Șpring”, a precizat clubul.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures și CS Comunal Șelimbăr
Video: CS Comunal Șelimbăr

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Aug. 2021, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă