Eugen Beza, concluzii după terminarea cantonamentului din Turcia. CS Comunal Șelimbăr a revenit în țară și își continuă pregătirea fără zi de pauză

Andi SÂRBU 16 Jul. 2022, 19:49 Liga 2
Eugen Beza, concluzii după terminarea cantonamentului din Turcia. CS Comunal Șelimbăr a revenit în țară și își continuă pregătirea fără zi de pauză

După cantonamentul de zece zile din Turcia, de la Bolu, sibienii de la CS Comunal Șelimbăr s-au reîntors în țară și continuă pregătirea pe plan local fără nici măcar o zi de pauză.

Pe pământ turcesc, trupa antrenată de Eugen Beza a disputat trei amicale. A pierdut cu rușii de la FK Orenburg (scor 0-2, nou-promovați în prima ligă), a remizat cu turcii de la Adanaspor (scor 2-2, din liga secundă) și a pierdut cu turcii de la Pendikspor (scor 1-3, din liga secundă), deși inițial anunțase că va juca împotriva echipei Eyupspor. În acest ultim test, CS Comunal Șelimbăr n-a mai comunicat jucătorii pe care i-a utilizat, ci doar marcatorul unicului ei gol: Adrian Cîrstean.

Eugen Beza, mulțumit de cu ma decurs cantonamentul din Turcia al Șelimbărului

La revenirea în țară, antrenorul Eugen Beza a tras o scurtă concluzie privind cantonamentul efectuat în Turcia.

”În general, concluzile sunt pozitive, pentru că am efectuat un cantonament foarte bun, intens, ne-am atins obiectivele propuse, pentru că am reușit să întâlnim adversari peste nivelul nostru, adversari care ne-au supus greșelii, adversari care ne-au determinat să ne îmbunătățim”, a spus Eugen Beza.

Acesta a vorbit și despre integrarea în grup a jucătorilor nou-veniți în această vară: portarii Aleksander Mitrovic, Alexandru Silveanu și Simion Bumbar , fundașul Alexandru Dandea, mijlocașii Mircea Manole și Denis Ursu și atacantul Stefan Visic.

”Nu este ușor, pentru că au venit mulți jucători noi. În general, se încadrează în profilul pe care noi l-am urmărit, atât psihologic, cât și fotbalistic. Nu o să fie ușor, pentru că sunt un pic diferențe, dar cel mai important lucru este să avem răbdare, fiindcă sunt jucători cu calitate, care pe viitor ne vor ajuta”, a declarat Beza.

Clubul sibian nu și-a comunicat programul următor, meciurile amicale pe care le va mai disputa până la startul noului sezon de Liga 2.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

Andi SÂRBU 16 Jul. 2022, 19:49 Liga 2
Pe aceeași temă