„Este și greșeala mea. Sunt un antrenor slab”

29 Aug. 2009, 17:40 Liga 2

 

La sfârșitul meciului, Marius Șumudică și-a recunoscut vina pentru noua umilință, dar a atenționat că nu e singurul vinovat de la echipă, atrăgând atenția și asupra unor jucători de națională, dar cu o evoluție lamentabilă. Cu toate acestea, Șumi a găsit puterea de a merge mai departe, luând în calcul și o eventuală despărțire de gruparea de la malul mării.

 

„Îmi asum rezultatul. Este și greșeala mea. Sunt un antrenor slab. Mai multe întrebați jucătorii. Pe mine și pe Bogdan Andone ne înjură toată lumea. Dar luați-i și pe ceilalți jucători din Constanța la întrebări. Întrebati-i pe Matei, Vlas, Barbu…jucători de națională. De când am venit la Constanța îmi simt postul amenințat. Asta e…vom vedea ce se va întâmpla. Mai sunt echipe unde voi putea antrena, o iau de la capăt, la C, la B…care e problema?”, a declarat dezamăgit de evoluția meciului Marius Șumudică.
 

 

De partea cealălalta, Adrian Vlas nu reușește să își dea seama de unde vine jocul slab al echipei:

 

„Nu înțeleg de ce suntem atât de penibili. Suporterii au dreptate să ne ceară socoteală. Nici noi nu putem să explicăm de ce jucăm așa de prost”, a declarat  Adrian Vlas, portarul  Farului.

29 Aug. 2009, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă