Prestația din Cupa României i-a fost fatală. Al treilea fotbalist scos din lot de ”U” Cluj, care trebuie să își caute echipă

Andrei PASCU 10 Sep. 2021, 17:40 Liga 2
Prestația din Cupa României i-a fost fatală. Al treilea fotbalist scos din lot de ”U” Cluj, care trebuie să își caute echipă

Universitatea Cluj se pregătește să mai renunțe la un fotbalist. Mijlocașul Daniel Novac, care pe 26 septembrie va face 34 de ani, nu mai intră în planurile lui Erik Lincar. Meciul care l-a convins pe antrenor să ia această decizie a fost cel din Faza a IV-a a Cupei României.

Daniel Novac, nevoit să-și caute altă echipă 

”U” Cluj a părăsit Cupa României după ce a pierdut cu 1-2 în fața CA Oradea. Chiar dacă Erik Lincar a anunțat că nu pune mare preț pe competiție, cu ceva timp înaintea confruntării cu orădenii, prestația lui Novac l-a dezamăgit mult prea tare. După cum chiar Erik Lincar a declarat, potrivit 4evercluj.ro, mijlocașul nu mai face parte din lot și este nevoit să își caute altă echipă.

Novac a început meciul cu CA Oradea din primul minut, Lincar a vrut să îi mai dea o șansă, dar acesta nu l-a convins că poate fi o piesă importantă în campionat. Ce-i drept, în acest sezon de Liga 2, Novac a jucat doar 19 minute, în partida cu Unirea Constanța din etapa a 3-a. A mai fost pe banca de rezerve în prima etapă, cu Politehnica Timișoara, dar nu a prins vreun minut.

Laurențiu Rus și Iaser Țurcan nu mai intră nici ei în planurile lui Erik Lincar 

Nu e primul nume la care Universitatea Cluj va renunța la scurt timp după debutul Ligii a 2-a. Zilele trecute, s-a aflat că Erik Lincar nu se va mai baza nici pe Laurențiu Rus (36 de ani) și Iaser Țurcan (23 de ani). Rus are toate șansele, se pare, să ajungă în Liga 3, la Sănătatea Cluj, în timp ce Țurcan se va întoarce la echipa de la care fusese împrumutat, la Petrocub Hîncești (Republica Moldova).

Astfel, este de așteptat ca ”U” Cluj să mai facă și alte transferuri, asta după ce miercuri a confirmat aducerea fundașului de bandă dreapta Roberto Alarcon (23 de ani), care ultima dată a jucat în liga a 3-a din Statele Unite ale Americii, la FC Tucson, unde a prins 16 meciuri, a reușit să marcheze de două ori și a oferit două pase decisive.

Sunt aici de câteva zile. Am avut ocazia să observ organizarea clubului și să îmi cunosc colegii. Cred că e o oportunitate mare pentru a mă dezvolta ca jucător. Abia aștept să să îmbrac tricoul acestei echipe și să joc. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost în tribune la două meciuri.

Suporterii de aici m-au impresionat. Abia aștept să joc pentru ei, pentru acest oraș. Voi lupta pentru acest club. Mă gândesc doar la promovare și voi da totul pentru asta”, a spus noul fundaș al Universității Cluj, după semnarea contractului.

Foto: FC Universitatea Cluj

 

 

 

Andrei PASCU 10 Sep. 2021, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă