Eșecul de la Otopeni declanșează furtuna la CSMS

18 Oct. 2011, 15:55 Liga 2
Eșecul de la Otopeni** declanșează furtuna la CSMS

Înfrângerea rușinoasă de la Otopeni (echipa care a abordat meciul cu CSMS Iași fără antrenor și de pe ultimul loc în clasament) este greu de digerat la echipa din Copou. Primarul Gheorghe Nichita, cel care, de fapt, taie și spânzură la CSMS, îi va băga pe jucători, antrenori și conducători într-o ședință, fiind nemulțumit de parcursul de până acum al echipei.

Astăzi sau cel mai târziu mâine, Nichita intenționează să convoace și o ședință a Comitetului Director, în care să fie analizate cauzele evoluției modeste a formației ieșene. După primele nouă etape din acest sezon (dintre care șapte cu Ionuț Popa pe banca), CSMS este mai aproape de retrogradare decât de locurile promovabile. În plus, în ultimele patru deplasări, toate cu Popa antrenor, CSMS a luat un singur punct, în condițiile în care a întâlnit formații ca Snagovul, Bacăul, Brăila sau Otopeniul. Ionuț Popa se plânge de lipsa jucătorilor de valoare (deși tot el declarase, când a preluat echipa, că are un lot bun pentru promovare), a făcut un apel la calm și unitate, dar nici el nu mai este sigur de postul său.

„Este o înfrângere pentru care suntem toți vinovați. Trebuie să strângem rândurile, să vedem câte puncte mai putem aduna până în iarnă și apoi să pregătim mult mai bine returul”, a spus Ionuț Popa.

Managerul Leo Grozavu a recunoscut că lucrurile nu merg cum trebuie la CSMS. „Dacă vom continua să jucăm așa, nu avem șanse la promovare”, a spus șeful executivului din Copou.

Etapa viitoare, CSMS Iași va primi vizita formației Astra II Giurgiu, într-o partidă care se va disputa sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 11.00.

Dacă ieșenii se plâng că nu au un om de gol, fostul atacant al Politehnicii Iași, Ionuț Bâlbă, a ajuns să evolueze în Liga a III-a, la formația Chimia Brazi. Bâlbă a fost legitimat ultima dată la Gloria Bistrița, sezonul trecut, pentru care a evoluat doar în cinci partide. În CV-ul jucătorului, aflat acum câțiva ani printre cei mai buni atacanți din Liga I, sunt trecute câteva sezoane la Poli Iași. La 30 ani, cariera jucătorului a fost influențată de latura extrasportivă, astfel că, de doi ani, acesta nu-și mai găsește „locul”, ultima echipă la care a dat „probe”, fără succes, fiind CS Otopeni.

Sursa: Bună Ziua Iași

18 Oct. 2011, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă