Echipele din Liga 2, amicale în pauza competițională. Testele programate de CFC Argeș, AFC Câmpulung, CSM Focșani și ACSM Reșița

Andrei PASCU 07 Oct. 2024, 17:29 Liga 2
Echipele din Liga 2, amicale în pauza competițională. Testele programate de CFC Argeș, AFC Câmpulung, CSM Focșani și ACSM Reșița

Urmează a doua pauză competițională în Liga 2, după etapa a 9-a din întrecerea regulară, iar multe echipe programează sau au programat deja meciuri amicale pentru ca antrenorii să mai regleze din problemele remarcate până acum, dar și să țină jucătorii într-un anumit ritm.

Printre formațiile din Liga 2 care și-au stabilit deja meciuri amicale se numără Campionii FC Argeș, AFC Câmpulung Muscel, ACSM Reșița și CSM Focșani. De altfel, primele două se vor înfrunta în meci direct, sâmbăta următoare, 12 octombrie.

Echipele din Liga 2, amicale în pauza competițională

Partida amicală dintre Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel va avea loc sâmbătă așadar, la Albota, baza în care se pregătește gruparea antrenată de Bogdan Andone. Fluierul de start al partidei de verificare se va da la ora 11:00, după cum se arată pe pagina de Facebook a nou-promovatei în Liga 2:

Profitând de pauza competițională prilejuită de meciurile reprezentativelor României, FC Argeș și FC Muscelul Câmpulung vor disputa la sfârșitul acestei săptămâni un meci amical. Testul dintre cele două reprezentante ale județului în eșalonul secund este programat sâmbătă, 12 octombrie 2024, de la ora 11.00, la baza sportivă Albota. Confruntarea cu alb-violeții este un bun prilej pentru staff-ul tehnic al echipei noastre de a vedea potențialul fotbaliștilor care au evoluat mai puțin sau chiar deloc în campionat și de a îmbunătăți jocul echipei”.

  • Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel s-au întâlnit într-un amical și înainte de startul noului sezon, tot la Albota. Confruntarea s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

CSM Focșani, duel cu SC Oțelul

CSM Focșani va disputa un meci amical de calibru, cu o echipă bună din SuperLiga României, cu SC Oțelul! Partida va avea loc cu o zi înaintea celei de la Albota, vineri, 11 octombrie, de la ora 15:00. Întâlnirea va începe la ora 15:00, pe stadionul formației din Liga 2.

Focșănenii au anunțat că vor permite accesul suporterilor pe stadion, iar șansele ca la partidă să asiste câteva sute de persoane sunt mari, întrucât vorbim, până la urmă, de o formație care are evoluții bune în prima divizie. Intrarea va fi gratuită.

FOTBAL, meci amical

CSM Focșani 2007 (Liga 2) Oțelul Galați (SuperLiga)

Partida amicală va avea loc vineri, 11 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani.

Vă așteptăm la stadion

Intrarea spectatorilor va fi liberă!”, a transmis CSM Focșani pe Facebook.

ACSM Reșița, nou amical cu UTA

ACSM Reșița va întâlni la rândul ei o formație din SuperLiga României, la fel ca trupa din Focșani. Așa cum deja a obișnuit în pauzele competiționale și nu numai, elevii lui Flavius Stoican se vor duela cu UTA, conform Caraș Online.

În precedenta pauză competițională, la începutul lunii septembrie, în urmă cu o lună, partida amicală dintre ACSM Reșița și UTA s-a terminat cu victoria arădenilor, scor 2-1 (foto principal).

Foto: ACSM Reșița, Campionii FC Argeș și CSM Focșani

Andrei PASCU 07 Oct. 2024, 17:29 Liga 2
Pe aceeași temă