„Echipa are puterea să câștige cele trei puncte”

29 Mar. 2012, 13:06 Liga 2

FC Botoșani va da pieptul sâmbătă cu ocupanta locului doi din clasamentul ligii secunde seria întâi. Deși a fost aproape de desființare, Săgeata Năvodari are acumulate 29 de puncte, cu 6 mai mult decât FC Botoșani.

„E mai greu. Joacă și acasă. E o echipă care de trei ani se luptă pentru promovare. Chiar dacă traversează o perioadă mai dificilă, asta nu înseamnă că avem prima șansă”, a declarat tehnicianul botoșănean înaintea meciului de la Năvodari.

Conducerea tehnică speră că jucătorii au trecut peste eșecul de la Brăila. „Echipa are puterea să câștige cele trei puncte, chiar dacă în prima etapă nu am demonstrat acest lucru”, a adăugat Costel Orac.

Săgeata Năvodari a debutat în retur cu o victorie pe teren propriu și o înfrângere în deplasare. „Am vizionat un dvd cu meciul lor cu Otopeniul și știm ce ne așteaptă acolo”, a precizat antrenorul roș-alb-albaștrilor.

Pentru meciul de sâmbătă, Costel Orac nu va putea miza pe Junior Aparecido Guimaro de Souza, brazilianul fiind plecat din țară pentru perfectarea unor acte de rezidență. „Sunt schimbări și în echipa și în sistemul de joc. Vom aborda meciul cu trei atacanți deci mergem la victorie”, a conchis Costel Orac.

Sursa: FC Botoșani

29 Mar. 2012, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă