După un tur de locul 2, urmează desființarea pentru Progresul?

Liga2.ro 16 Feb. 2009, 16:42 Liga 2
După un tur de locul 2, urmează desființarea pentru Progresul?

Returul bate la ușă, însă în Cotroceni nu răspunde nimeni. Progresul vrea să joace pe terenul din Cotroceni, dar BNR cere o chirie aberantă: 40.000 de euro pe lună!

În actualele condiții, formația poreclită “bancarii” nu se va mai prezenta la startul returului, deși este pe locul doi în clasament. Ba mai mult, procesul cu BNR a alungat și posibili sponsori.

Totuși se pare că bulgarul Radostin Stanev își va primi banii în această săptămână.

Cu toate că este datoare către diverși jucători, Progresul are și bani de luat. Astfel, actuala conducere din Cotroceni a solicitat într-un memoriu, către comisia de specialitate a FIFA, 3.500.000 de euro de la foștii săi jucători Shroj și Abiodun, precum și de la impresarul acestora Marcel Popescu.

Recuperarea datoriilor către club este singura speranță pentru plata salariilor jucătorilor, această sumă fiind de aproximativ 380.000 de euro și crește cu fiecare zi.

Din informațiile obținute până acum, se pare că, la nivelul conducerii, s-a decis că echipa ori va juca în Cotroceni, ori nu va mai juca deloc. Cum însă BNR nu este de acord cu acest lucru, formația de pe locul doi al Seriei I din eșalonul secund se apropie cu pași repezi de desființare.

Articol scris de Andrei Petrică

Liga2.ro 16 Feb. 2009, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă