Dunărea, sub presiune. „Nu ar trebui să mai scoatem capul din pământ 1000 de ani dacă nu reușim să trecem de Unirea”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 14:27 Liga 2
Dunărea, sub presiune.**

Cu ultimatum primit din partea președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță, Dunărea Călărași are de tras în ultimele etape din 2016 pentru a se încadra în obiectivul impus de omul politic, o clasare între primele șase echipe din Liga 2. Clubul antrenat de Adrian Mihalcea se află abia pe locul 13 în clasament, iar în această etapă, a 12-a, pare să aibă un joc accesibil pentru a obține o nouă victorie. La Călărași vine sâmbătă Unirea Tărlungeni, echipă aflată pe locul 16, retrogradabil, și care are un singur punct mai puțin decât Dunărea, 12 față de 13.

Adrian Mihalcea consideră că elevii săi nu vor avea nicio scuză dacă nu vor obține toate punctele puse în joc. „Unirea e o echipă formată în mare parte din jucători veniți din Liga a 3-a, o echipă nou formată în vară, una cu un început bun, însă în ultimele jocuri a obținut și rezultate oscilante. Orice echipă vine la Călărași să-și vândă scump pielea, pentru că nu mai e respectul acela față de formația din sezonul trecut. Dar, clar, nu avem nici cea mai mică scuză dacă noi nu reușim să câștigăm sâmbătă. Nu ar trebui să mai scoatem capul din pământ 1000 de ani dacă nu reușim să trecem de această echipă și să ne revenim un pic din punct de vedere moral”, a declarat, citat de site-ul oficial al Dunării, Mihalcea, care a mai adăugat că se confruntă cu probleme de efectiv ce pot fi rezolvate totuși până la ora meciului: „Sunt probleme în momentul de față, dar nu atât de mari. Nu cred că la ora jocului, dacă nu se va întâmpla ceva mai grav, în următoarele zile, vom avea mari probleme de lot. Sunt mici accidentări pe care încercăm să le rezolvăm până sâmbătă”.

Potrivit Sport călărășean, Mihalcea s-ar putea baza în meciul cu Unirea și pe un nou jucător. Borisz Zsivanovics, în vârstă de 27 de ani, a bătut palma cu Dunărea, transferul său urmând a fi înregistrat la FRF până la jocul de sâmbătă. Noua achiziție a călărășenilor evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, iar în CV-ul său apar echipe din Serbia, Ungaria, Slovenia, dar și din Statele Unite ale Americii. Momentul său de glorie a fost în anul 2013, atunci când a fost transferat de Honved Budapesta.

Meciul Dunărea Călărași – Unirea Tărlungeni e programat să se desfășoare sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași.

Marius ANGHEL 13 Oct. 2016, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă