Dumitru Olteanu pune presiune la CS Mioveni: ”Sunt încrezător că vom accede în primele şase.” Președintele vorbește despre câți jucători vor pleca și vor veni și despre pregătirea de iarnă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2021, 13:05 Liga 2
Dumitru Olteanu pune presiune la CS Mioveni: ”Sunt încrezător că vom accede în primele şase.” Președintele vorbește despre câți jucători vor pleca și vor veni și despre pregătirea de iarnă

Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a vorbit, înainte de reunirea echipei, despre programul argeșenilor şi obiectivul stabilit: clasarea pe una dintre primele șase poziții din Liga 2 la finalul sezonului regular, pentru a se obținere calificarea în play-off-ul de promovare.

Dumitru Olteanu vorbește despre planurile Mioveniului din sezonul de primăvară

Olteanu spune că CS Mioveni va renunța la cinci sau șase jucători în această pauză de iarnă și vor fi aduși în schimb maximul patru în schimb.

”Echipa se reuneşte pe 13, apoi se face vizita medicală şi testul COVID, după care se va pleca în cantonament, pentru 11 zile, la Poiana Braşov. Apoi, până la meciul de campionat cu CSM Slatina, ne vom pregăti pe plan local. În toată această perioadă de pregătire vom disputa şi șase meciuri amicale, probabil cu Râşnov şi Zărneşti la munte şi apoi cu Afumaţi, Metaloglobus, Bascov şi Rapid.

În ceea ce priveşte lotul, vor pleca cinci-șase jucători. Câţiva dintre ei vor fi împrumutaţi, pentru că mai sunt jucătorii noştri şi vrem să joace undeva. Şi vor veni maximum trei-patru jucători.

Ne dorim să accedem în primele șase echipe, să fim în play-off. Suntem conştienţi că va fi foarte greu. Ultimele trei puncte pierdute acasă, ne-au dat foarte mult înapoi. Dar, suntem încrezători că, după o pregătire bună în această perioadă, antrenorii şi lotul, vor accede în primele şase. De la locul 2 la locul 12 sunt șase puncte şi sunt 11 echipe. Se poate întâmpla orice, avem şanse, dar important este să facem o pregătire bună”, a declarat, pentru csmioveni.ro, Dumitru Olteanu.

CS Mioveni, la două puncte de play-off 

CS Mioveni va începe ultimele partide din sezonul regular de pe locul 10, acolo unde se află acum cu 21 de puncte acumulate în 15 meciuri. Dacă vrea să ajungă pentru al doilea sezon la rând în play-off-ul de promovare trebuie să se claseze cel puțin pe locul 6. Acum, pe poziția respectivă se situează Universitatea Cluj, cu 23 de puncte în 14 meciuri.

În 2021, în sezonul regular, CS Mioveni mai are programate cinci meciuri. După partida din jurul datei de 20 februarie, când se reia campionatul, cu CSM Slatina (deplasare), echipa lui Alexandru Pelici va da peste Fotbal Comuna Recea (acasă), U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare) și Aerostar Bacău (acasă).

În sezonul trecut, CS Mioveni a ratat promovarea la barajul cu prim-divizionara Chindia Târgoviște.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Jan. 2021, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă