Dorinel Munteanu se întoarce în antrenorat la șase luni după despărțirea de CSM Reșița: ”Revin cât mai repede pe bancă. Există interes”

Andrei PASCU 16 Dec. 2020, 19:48 Liga 2
Dorinel Munteanu se întoarce în antrenorat la șase luni după despărțirea de CSM Reșița: ”Revin cât mai repede pe bancă. Există interes”

Dorinel Munteanu (52 de ani) se pregătește să revină în antrenorat. Fostul mijlocaș al naționalei României nu a mai activat în fotbal după ce s-a despărțit de CSM Reșița, în iunie. Contractul dintre cele două părți nu a mai fost prelungit, iar Dorinel Munteanu s-a reorientat. A intrat în politică, a candidat la alegerile parlamentare, dar nu a avut prea mult succes.

Dorinel Munteanu: ”Mi-aș dori să lucrez cu oameni care au încredere în antrenori” 

Antrenorul este acum pregătit să se întoarcă pe banca tehnică a unei echipe și așteaptă propuneri începând din această pauză competițională. Dorinel Munteanu a declarat că își dorește un proiect serios, unde se vrea performanță.

După această perioadă în care am încercat să fac ceva pentru sport intrând în politică, o să revin cât mai repede pe bancă. Eu sper ca până de Crăciun să se clarifice situația mea, există interes nu din țară, ci din străinătate. O să merg unde se va ivi posibilitatea, mi-aș dori să lucrez cu oameni care au încredere în antrenori”, a declarat Dorinel Munteanu, la Pro X.

Dorinel Munteanu a stat doar șapte luni pe banca tehnică a celor de la CSM Reșița 

Dorinel Munteanu și-a încheiat colaborarea cu CSM Reșița după numai șapte luni. El a fost pus în funcția de principal în noiembrie anul trecut, timp în care a condus echipa în șapte confruntări, înregistrând două victorii, două egaluri și trei înfrângeri.

În C.V.-ul de antrenor al lui Dorinel Munteanu mai figurează echipele Concordia Chiajna, FC Zakho, Astra, FK Qabala, Kuban Krasnodar, Mordovia Saransk, Dinamo, Oțelul Galați, Universitatea Cluj și FCSB. Cele mai bune performanțe le-a realizat cu Oțelul, alături de care a cucerit un titlu (2011) și o Supercupă a României (2012).

Foto: George Filip/ Medifax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-la-primul-transfer-al-iernii-ploiestenii-si-au-intarit-compartimentul-median-prin-aducerea-unui-fotbalist-cu-experienta-durata-contractuala-19162631

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pentru-oficialii-de-la-viitorul-pandurii-clasarea-pe-locul-2-nu-reprezinta-o-surpriza-ne-asteptam-radu-marghidan-e-convins-ca-echipa-din-targu-jiu-nu-rateaza-play-off-ul-si-spune-19162630

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-programat-deja-cantonamentul-si-trei-meciuri-amicale-pentru-2021-dinu-todoran-isi-va-testa-jucatorii-cu-doua-echipe-din-liga-2-si-una-din-liga-3-19162616

 

 

 

Andrei PASCU 16 Dec. 2020, 19:48 Liga 2
Pe aceeași temă