Dorinel Munteanu merge ca adversar în locul care i-a fost ”casă”: ”Jucam în Ghencea cu echipa națională.” Analiza derby-ului Steaua – SC Oțelul și care e situația accidentaților

Andrei PASCU 24 Oct. 2022, 20:36 Liga 2
Dorinel Munteanu merge ca adversar în locul care i-a fost ”casă”: ”Jucam în Ghencea cu echipa națională.” Analiza derby-ului Steaua - SC Oțelul și care e situația accidentaților

SC Oțelul are un test important marți, cu Steaua, în ultima partidă a rundei a 11-a din Liga 2. Formația lui Dorinel Munteanu va merge în Ghencea pentru confruntarea cu trupa lui Daniel Oprița, din care speră să ia cel puțin un punct, dar țintește victoria.

SC Oțelul merge la victorie pe terenul echipei Steaua, dar Dorinel Munteanu ar fi mulțumit și cu un punct

Dorinel Munteanu a declarat la conferința de presă premergătoare jocului cu Steaua că a pregătit și motivat jucătorii excelent, SC Oțelul fiind, după cum a declarat fostul mijlocaș acum ceva runde, aproape de potențialul maxim pe care îl dorește.

Dorinel Munteanu revine în Ghencea ca adversar, iar detaliul este unul sentimental pentru el, dat fiind faptul că arena din București era, în perioada în care antrenorul gălățenilor era în activitatea de fotbalist, casa echipei naționale. Acum, merge acolo ca rival, dar speră să îi poarte noroc premiera.

Dorinel Munteanu, ușor nostalgic înaintea partidei Steaua – SC Oțelul: ”Ghencea a fost casa echipei naționale”

”Principalul” nou-promovatei se așteaptă la un duel complicat, mai ales că jucătorii Stelei au experiență, iar anumite nume au zeci sau chiar sute de meciuri în prima ligă. Munteanu cere atenție și multă luciditate în ultimii metri, la finalizare, acolo unde jucătorii nu l-au mulțumit total.

Are experiență Steaua, este o echipă bună, dar nu invincibilă. Chiar dacă obiectivul lor nu știu care este, noi vrem să luăm cel puțin un punct. Pregătim, însă, meciul la victorie.

Ghencea a fost casă când am jucat la echipa națională, dar acum merg acolo ca adversar. Steaua e o echipă puternică, o echipă care ocupă primele poziții în Liga 2, cu jucători valoroși, dar mergem acolo să continuăm rezultatele bune din campionat și să rămânem sus în ierarhie.

Eu cred că echipa noastră stă foarte bine fizic, tactic stă bine, dar ne mai trebuie să gestionăm ultima parte a acțiunilor. Eu am fost mulțumit de jocurile de până acum, chiar și de jocul din Cupa României.

Tot timpul ne ajută fanii, sper să fie în număr mare în Ghencea. Sper să fie stadionul plin și în meciurile de acasă însă, pentru că echipa simte”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea partidei din Ghencea.

SC Oțelul poate începe partida cu Steaua cu Ionuț Neagu și George Cârjan în primul 11

Referitor la lotul pe care SC Oțelul îl va deplasa la București, din el vor face parte Ionuț Neagu și George Cârjan, care ar putea începe duelul chiar din primul minut. Absențele sunt aceleași la formația din Galați, Gabriel Nedelea și Costin Ghiocel.

Sper și ca revenirile lui Neagu și Cîrjan în primul 11 să fie un plus și să facem un meci solid la București.

Nedelea, de când s-a accidentat, nu i se găsește diagnosticul, dar îl doare piciorul. S-au făcut RMN-uri în cazul său, tratamente, dar tot nu știm ce are. Sper ca în câteva săptămâni să fie la antrenament. Ghiocel, după cum se știe, mai trebuie o săptămână să mai stea, până la revenirea în lot, la antrenamentele normale”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul a jucat în Cupa României. Steaua a avut timp mai mult să pregătească duelul

SC Oțelul ar putea acuza și o oarecare stare de oboseală în partida cu Steaua, mai ales că a jucat și în Cupa României, cu CS Mioveni, pe teren propriu. Meciul, care a avut loc joi, a fost pierdut la limită, scor 0-1.

De partea cealaltă, Steaua nu a jucat în Cupa României. Ea a ratat la limită grupele, pierzând în play-off-ul competiției, cu Chindia Târgoviște, scor 1-2.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-cu-totii-in-ghencea-sc-otelul-sustinere-speciala-inaintea-socului-cu-steaua-fanii-au-facut-atmosfera-si-anunta-ca-vor-fi-prezenti-in-numar-mare-pe-stadion-19251033

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-sc-otelul-derby-ul-etapei-in-liga-2-daniel-oprita-e-fata-in-fata-cu-dorinel-munteanu-dar-vrea-victoria-un-antrenor-care-stie-sa-puna-jucatorii-in-teren-ei-au-fost-pe-locul-1-si-19250960

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

Andrei PASCU 24 Oct. 2022, 20:36 Liga 2
Pe aceeași temă