Steaua – SC Oțelul, derby-ul etapei în Liga 2! Daniel Oprița e față în față cu Dorinel Munteanu, dar vrea victoria: ”Un antrenor care știe să pună jucătorii în teren. Ei au fost pe locul 1 și ne va fi greu”

Andrei PASCU 23 Oct. 2022, 16:15 Liga 2
Steaua - SC Oțelul, derby-ul etapei în Liga 2! Daniel Oprița e față în față cu Dorinel Munteanu, dar vrea victoria: ”Un antrenor care știe să pună jucătorii în teren. Ei au fost pe locul 1 și ne va fi greu”

Derby-ul etapei a 11-a din Liga 2 are loc marți, de la ora 17:00, între Steaua și SC Oțelul. Partida este una importantă și din perspectiva pozițiilor din clasament, ambele echipe dorind prinderea unui loc în play-off la finalul întrecerii regulare.

Steaua – SC Oțelul, derby-ul etapei în Liga 2! Daniel Oprița, analiza partidei cu gălățenii

În plus, o victorie a uneia dintre ele schimbă liderul Ligii 2, iar Unirea Dej va fi detronată. Daniel Oprița, antrenorul ”militarilor”, a vorbit despre confruntarea cu trupa lui Dorinel Munteanu, una complicată din mai multe puncte de vedere.

Însă, ”principalul” Stelei vrea ca echipa să mențină victoriile și să fie după fiecare etapă pe locul 1 în Liga 2, pentru că nu numai play-off-ul e un obiectiv pentru echipa din Ghencea, ci și ocuparea poziției de lider.

Daniel Oprița vrea victoria în partida cu SC Oțelul. Steaua ar redeveni lider în Liga 2

Oprița are emoții pentru jocul cu SC Oțelul, remarcând și experiența lui Dorinel Munteanu, dar mizează pe mai multe detalii, printre care un meci bun al jucătorilor săi, dar și pe aportul suporterilor în număr cât mai mare.

Nu mi-e teamă de meciul cu Oțelul, dar am emoții, ca la fiecare joc. E o echipă la două puncte de noi, am emoții și mă gândesc că va fi un joc dificil, în care trebuie să fim atenți. E o echipă agresivă, muncitoare, cu un antrenor care știe să pună jucătorii în teren, a fost pe locul 1, iar nouă nu ne va fi ușor.

(N.r. – Despre suporteri) Peste tot sunt fanii cu noi, mă refer la galerie. Niciodată nu s-a pus problema să nu fie alături de noi. Noi așteptăm și pe lângă peluză, să vină și alți suporteri.

(N.r. – Despre campionat) Vreau să terminăm pe locul 1, sper să terminăm acolo, avem meciuri grele, un campionat dificil, strâns. Sunt multe echipe care se bat la primele locuri, așa că trebuie să rămânem concentrați, cu capul pe umeri, suntem acolo unde suntem obligați și trebuie să fim”, a spus Daniel Oprița înaintea partidei cu gălățenii.

Steaua și SC Oțelul, despărțite de două puncte

Steaua se află pe locul 2 în clasamentul din Liga 2, cu 23 de puncte, la o lungime de liderul Unirea Dej. Astfel, dacă va câștiga partida cu SC Oțelul, formația din Ghencea va urca pe locul 1 în ierarhia diviziei a doua.

Însă, și SC Oțelul, acum pe locul 3 cu 21 de puncte, poate fi noul lider al campionatului. Dacă va trece de Steaua la cel puțin trei goluri diferență, echipa lui Dorinel Munteanu va fi la egalitate de puncte cu Unirea Dej, dar o va depăși la golaveraj.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/titular-incontestabil-la-dinamo-antonio-bordusanu-e-suspect-de-o-accidentare-grava-ce-spune-ovidiu-burca-19250953

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-s-a-incurcat-cand-se-astepta-mai-putin-cu-poli-timisoara-costel-enache-nu-s-a-ascuns-in-spatele-cuvintelor-e-un-esec-total-e-cel-mai-slab-meci-al-nostru-19250941

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-doman-trage-slatina-dupa-el-si-priveste-spre-play-off-de-ce-nu-evolutiile-noastre-ne-fac-sa-ne-gandim-mijlocasul-e-sincer-despre-startul-bun-de-sezon-nu-se-astep-19250906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-tinuta-in-sah-pe-teren-propriu-de-poli-timisoara-dupa-un-meci-de-moartea-pasiunii-19250927

 

 

 

Andrei PASCU 23 Oct. 2022, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă