Harababură la SC Oțelul! Echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a despărțit de încă doi jucători dintre cei achiziționați în această vară, după promovarea în Liga 2

Andrei PASCU 24 Aug. 2022, 18:42 Liga 2
Harababură la SC Oțelul! Echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a despărțit de încă doi jucători dintre cei achiziționați în această vară, după promovarea în Liga 2

SC Oțelul face în continuare schimbări de lot, chiar dacă din Liga 2 s-au consumat trei etape, iar echipa nu a pierdut.

Dorinel Munteanu, așa cum amenința la un momenta dat, pe final de pregătire, când jocul și rezultatele din amicale nu-l mulțumeau, a mai renunțat la doi jucători. Este vorba despre Reyes Villarreal (24 de ani) și David Ilie (18 ani).

Cei doi jucători au venit înainte de startul Ligii 2 la SC Oțelul, dar Munteanu a hotărât, iată, chiar dacă le-a oferit contracte în primă fază, să nu mai mizeze pe ei.

Reyes Villarreal și David Ilie nu mai continuă cu SC Oțelul

Reyes Villarreal (foto articol) este fundaș central columbian, iar ultima dată a evoluat la Walter Ferretti, echipă din Nicaragua. Acesta nu a prins lotul în primele trei etape și clubul a anunțat că a renunțat la el.

De partea cealaltă, David Ilie este atacant și era împrumutat de la Petrolul, pentru care a și debutat în Liga 2. Chiar dacă Ilie a fost pe banca de rezerve în toate cele trei etape disputate până acum în Liga 2 de SC Oțelul, fără să fie utilizat de Dorinel Munteanu, clubul gălățean și jucătorul au ajuns la un acord privind despărțirea amiabilă.

Clubul nostru s-a despărțit în această săptămână de doi dintre fotbaliștii veniți în această vară. Este vorba despre fundașul central columbian Maykel Reyes Villarreal și atacantul în vârstă de 17 ani, David Ilie.

Reyes venise la Oțelul de la Walter Ferretti, echipă care activează în prima ligă din Nicaragua, în timp ce Ilie a evoluat pentru Petrolul Ploiești.

SC Oțelul Galați le mulțumește și le urează mult succes în continuare!”, a anunțat SC Oțelul pe site-ul oficial.

Clubul gălățean este din nou lipsit de transparență fiindcă nu explică și motivele pentru care s-a ajuns la aceste despărțiri. Se întâmplă rar ca o echipă să rezilieze cu jucători noi aduși, iar în cazul celor de la Oțelul nu este vorba de unul, doi jucători, ci de patru astfel de situații în această vară!

Din informațiile Liga2.ro, în cazul lui David Ilie, nu a fost decizia lui Dorinel Munteanu de a renunța la jucător, ci atacantul Petrolului a cerut rezilierea. Pentru acesta s-a ivit ocazia de a merge la Metaloglobus, deci tot în Liga 2, la un club care este mai înclinat în a promova tinerii jucători și unde are mai multe șanse să evolueze, ceea ce interesează în primul rând și clubul de care aparține, Petrolul.

SC Oțelul s-a despărțit, în total, de patru fotbaliști aduși după promovarea din Liga 3

Așa cum spuneam, surprinde politica dusă de SC Oțelul în această vară, dând impresia mai mult că nu a analizat prea bine jucătorii achiziționați înainte de startul Ligii 2 și după promovarea din Liga 3. Practic, odată cu cele două rezilieri de acum, gălățenii au ajuns la un total de patru plecări dintre cei achiziționați.

Aduși în această vară și dați apoi afară au fost și Sharly Mabussi (fundaș congolez, 25 de ani) și Robert Gabriel Băceanu (atacant, 17 ani). Deși clubul a anunțat că în privința africanului despărțirea s-a produs ca urmare a unor probleme personale ale acestuia, Dorinel Munteanu a dat apoi de gol clubul, precizând că decizia rezilierii i-a aparținut.

SC Oțelul, meci cu liderul CS Comunal Șelimbăr în etapa a 4-a

La 7 puncte a ajuns SC Oțelul după primele trei runde din Liga 2. În partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, a scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, a învins Dinamo cu scorul de 3-1. Duminică, nou-promovata a trecut de Unirea Constanța cu scorul de 3-2.

SC Oțelul va avea următoarea partidă, după cea cu Unirea Constanța, în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr, în runda a 4-a. Sibienii sunt pe primul loc în Liga 2, având 9 puncte din 9 posibile. Același punctaj îl are și Unirea Slobozia, însă formația pregătită de Constantin Enache este devansată la golaveraj.

Duelul dintre CS Comunal Șelimbăr și SC Oțelul va avea loc vineri, de la ora 16:30. Este chiar confruntarea care deschide runda a 4-a din Liga 2.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-etapei-a-4-a-a-ligii-2-are-loc-in-zavoi-liderul-selimbar-primeste-vizita-clasatei-pe-locul-3-sc-otelul-va-fi-un-meci-extrem-de-complicat-19242410

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-reusit-dupa-doua-luni-de-zile-sa-clarifice-situatia-lui-cristian-scutaru-exclus-din-lot-din-finalul-sezonului-trecut-noua-pozitie-pe-care-o-va-avea-in-cadrul-clubului-19242391

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-raul-rusescu-a-semnat-cu-concordia-chiajna-perioada-contractului-si-anuntul-clubului-ilfovean-19242383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/walace-da-silva-isi-trezeste-colegii-dupa-rusinea-cu-fk-miercurea-ciuc-asa-nu-se-poate-fara-atitudine-fara-daruire-fara-ambitie-aici-e-steaua-trebuie-sa-dam-tot-ce-putem-para-19242367

https://liga2.prosport.ro/seria-1/serie-de-foc-pentru-poli-iasi-moldovenii-vor-intalni-in-urmatoarele-patru-runde-tot-atatea-pretendente-la-play-off-19242371

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pentru-asta-sunt-platiti-mai-nou-conducatorii-din-fotbal-presedintele-echipei-fk-miercurea-ciuc-l-a-facut-praf-pe-adi-popa-acest-individ-nu-e-doar-un-fotbalist-foarte-slab-ci-si-un-minci-19242360

Andrei PASCU 24 Aug. 2022, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă