Dorin Șerdean a contestat în instanță aprobarea noului plan de reorganizare al clubului Dinamo. Verdictul se amână

Christian LUȚĂ 23 Oct. 2022, 10:45 Liga 2
Dorin Șerdean a contestat în instanță aprobarea noului plan de reorganizare al clubului Dinamo. Verdictul se amână

Dorin Șerdean, acționarul majoritar al clubului Dinamo prin compania Lotus, a contestat în instanță aprobarea noului plan de reorganizare al trupei din ”Ștefan cel Mare”.

Omul de afaceri nu a fost de acord cu planul votat de ceilalți creditori, răspunsul său fiind unul negativ, iar apoi a trecut la fapte, contestând în fața justiției noul plan.

Din postura de acționar majoritar, Șerdean ar ieși cel mai ”șifonat” din toată această situație, deoarece va fi deposedat de acțiunile deținute, care vor trece la Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Dorin Șerdean nu e de acord cu noul plan de reorganizare al clubului Dinamo

Inițial, Tribunalul trebuia să anunțe decizia finală în acest caz luni, 24 octombrie, însă, odată cu demersul lui Dorin Șerdean, înfățișarea s-a amânat până la data de 7 noiembrie, pentru a acorda timpul necesar judecării contestațiilor, conform Fanatik.

Dacă planul va fi, în cele din urmă, aprobat, Dorin Șerdean va primi o lovitură foarte grea: de la 72.87 la sută va ajunge la un procentaj de 0.75 la sută din totalul de acțiuni ale lui Dinamo.

Florin Prunea a aprobat noul plan de reoganizare

În urmă cu o săptămână, Florin Prunea a anunțat la emisiunea ProSport LIVE că a semnat și el pentru planul de reorganizare modificat.

”Știu exact despre ce este vorba, pentru că și eu am semnat și mi-am dat acordul, pentru că și eu sunt creditor și fac parte din adunare. Am studiat documentele împreună cu avocatul meu și am fost de acord cu planul de reorganizare și votul meu este pentru ceea ce se va întâmpla la Adunarea Generală.

Și eu am de luat bani, am lucrat gratis, am fost de acord din nou cu o reeșalonare într-un timp mai lung decât era inițial. Până când nu se termină insolvența nimeni nu este sigur că-și primește toți banii. Dar, am fost de acord, e normal să fie așa. Nu cred că vor fi probleme, eu sper să treacă planul și Dinamo să-și vadă de partea sportivă”, a spus Florin Prunea.

Christian LUȚĂ 23 Oct. 2022, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă