„Dodu își bate joc de noi!”

17 Dec. 2008, 13:15 Liga 2

Ieri, Comisia pentru Statutul Jucătorului trebuia să judece cazul celor 12 jucători de la Progresul care și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Comisia a decis să amâne cazul, lasându-i astfel timp patronului bancarilor, Marian Dodu, pentru a îndrepta cât de cât situația financiară în care se scufundă echipa. Astfel Băjenaru, Stan, Negură, Oprsal, Lupașcu și incă 6 jucători se văd puși intr-o situație ce devine din ce în ce mai grea pentru ei.

Nu și-au mai văzut banii pe contracte de 5 luni și sărbătorile care vin nu par a fi tocmai îmbelșugate.

 

Cu un glas resemnat, dar în același timp și foarte indignat de ceea ce li se întâmplă, Liviu Băjenaru, unul dintre jucătorii care deabia așteptau să se vadă cu dezlegarea în mână și liber să își caute un nou angajament cât mai repede, a declarat:“Cu toții așteptam o decizie favorabilă să putem să semnăm și noi undeva. Vin sărbătorile și luam și eu un ban la semnătură. Mi-e și rușine să îl sun pe patron să îi cer banii mei. E o stare ciudată de resemnare.”

 

În timp ce iși declara resemnarea și se amuza de necazul prin care trece și el alături de colegii săi, Liviu nu a mai rezistat și a început să iși acuze patronul:
“E incredibil ce se întâmplă! După ce că Dodu nu ne-a mai dat banii de 5 luni, acum vine și cere amânarea deciziei. Știu ce vrea dânsul să facă, vrea să ne lungească și să nu mai putem să semnăm pe nicăieri. E inadmisibil! Își bate joc de noi!”.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

17 Dec. 2008, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă