CSM Slatina a încheiat anul cu o remiză cu Progresul Spartac. Daniel Oprescu nu e îngrijorat de forma din ultimele etape: ”Știam că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare”

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 13:13 Liga 2
CSM Slatina a încheiat anul cu o remiză cu Progresul Spartac. Daniel Oprescu nu e îngrijorat de forma din ultimele etape: ”Știam că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare”

CSM Slatina a obosit pe final de an în Liga 2, chiar dacă în urmă cu câteva etape părea o formație care se poate bate chiar și la locurile de play-off, așa cum face o altă nou-promovată, SC Oțelul. În etapa a 16-a, oltenii au mai bifat un meci fără victorie, cu Progresul Spartac, scor 1-1.

CSM Slatina, încă un meci fără victorie în Liga 2, după 1-1 cu Progresul Spartac

CSM Slatina a suferit în ultimele meciuri și la golurile marcate, dar și la punctele acumulate. Nu a mai câștigat de cinci partide în urma jocului cu Progresul Spartac, timp în care a adunat numai patru puncte. În plus, a și marcat doar două goluri.

În confruntarea de la Buftea, de sâmbătă, CSM Slatina a deschis scorul încă din minutul 3, în urma reușitei lui Alexandre Oliveira și chiar a terminat prima repriză în avantaj pe tabelă. A fost egalată în partea a doua, în minutul 57, când a punctat Nicolae Leafu.

Daniel Oprescu, antrenorul formației din Slatina, a ținut să remarce din nou faptul că echipa sa nu se gândește și nu s-a gândit niciodată la play-off, ci obiectivul a fost unul clar de la startul campionatului, salvarea de la retrogradare.

Daniel Oprescu, nemulțumit de modul în care CSM Slatina a primit gol de la Progresul Spartac

Oricum, se așteaptă ca și în partidele din 2023 să aibă probleme CSM Slatina, dar și apoi, în play-out, pentru că, după cum a afirmat Oprescu zilele trecute, oltenii au mai multe probleme cu formațiile teoretic mai slabe, decât cele din fruntea Ligii 2.

Dezamăgit a fost Oprescu, cu privire la partida cu Progresul Spartac, de modul în care a fost primit golul.

Atunci când joci cu o echipă care este sub tine în clasament şi rămâne o contracandidată la menţinere, la fel ca şi tine, e important să menţii distanţa. Uitaţi-vă la rezultatele de astăzi (n.r. – sâmbătă). Şelimbăr a bătut Miercurea Ciuc etapa trecută, iar acum Dumbrăviţa a câştigat, pe terenul ei, de o manieră categorică. Fiecare punct este foarte important în economia clasamentului.

Noi suntem realişti, am ştiut de la început că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, că am putea juca în play-off. Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare. Se putea, bineînţeles, şi mai bine.

Sunt nemulţumit că astăzi am primit gol dintr-o fază fixă, ne doream să rămânem echipa cu cele mai puţin goluri primite”, a spus Daniel Oprescu, conform News Flux.

  • CSM Slatina: I. Pop – Mitran, Sălcianu, Gherghe, Pisăru – D. Toma, Trașcu – Dav. Oprescu, Alexandre Oliveira (M. Șerban 18’), Leață (Palade 58’) – L. Nițu (C-tin. Radu 58’)
    Rezerve neutilizate: Velcu –  A. Stan, M. Manea, Cr. Dinu, Al. Dinu, Neicu

CSM Slatina termină anul aproape de mijlocul clasamentului în Liga 2

CSM Slatina e pe locul 11 în clasamentul Ligii 2 după 16 meciuri, cu 22 de puncte, la un punct de locul 10, FC Brașov. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

În 2023, în sezonul regular, CSM Slatina le va mai întâlni pe SC Oțelul (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și Unirea Dej (acasă).

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-2022-sapte-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-podiumul-poate-suferi-modificari-dar-vor-fi-schimbari-si-pe-celelalte-locuri-de-play-off-19255585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-te-supara-frate-ovidiu-burca-dupa-ce-l-a-invins-pe-dan-alexa-cu-un-ochi-rad-cu-altul-plang-pentru-el-ce-a-spus-antrenorul-dinamovist-dupa-succesul-de-la-brasov-19255867

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-extrem-de-dezamagit-dupa-esecul-cu-dinamo-nu-aveam-voie-sa-facem-astfel-de-greseli-mesajul-antrenorului-de-la-fc-brasov-catre-fanii-cainilor-19255880

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-a-obtinut-la-a-noua-incercare-prima-victorie-in-noul-mandat-si-a-trimis-intepaturi-spre-altii-pe-poli-nu-o-poti-iubi-numai-din-gura-ciucanii-neasumati-dupa-esec-19255876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/condusa-la-pauza-viitorul-pandurii-a-intors-rezultatul-cu-ripensia-si-s-a-departat-la-5-puncte-de-zona-retrogradarii-florin-stinga-ar-trebui-sa-fim-mult-mai-sus-in-clasament-19255873

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă