Vlaicu și Zicu completează linia de mijloc din Dream Team-ul lui Poli!

11 Feb. 2012, 20:20 Diverse
Vlaicu și Zicu** completează linia de mijloc din Dream Team-ul lui Poli!

Sorin Vlaicu a fost alegerea fanilor pentru cel mai bun mijlocaș ofensiv, în timp ce Ianis Zicu a câștigat postul de mijlocaș stânga în echipa de vis a lui Poli Timișoara.

Vlaicu a reușit să-l învingă pe Romică Buia în sondajul de pe facebook după ce a strâns 201 voturi. Antrenorul actual al maramureșenilor a avut doar 112 sufragii. Următorii clasați au fost Tameș (9 voturi), Caramarin și Pleșan (câte 5). Vlaicu a evoluat în 12 sezoane la Poli, majoritatea pe prima scenă și a strâns peste 250 de jocuri la alb-violeți pentru care a marcat 26 de goluri.

Machidonul ajuns între timp în Coreea de Sud a reușit într-un singur sezon să-și aducă fanii de pe Bega aproape de inimă. Acesta a strâns 313 voturi în timp ce următorul clasat, Tavi Popescu, a avut doar 30 de sufragii. Printre preferințe s-au mai numărat și Artiom Karamyan (15 voturi) sau regretatul Gheorghe Cotec (19).

Urmează ca fanii să aleagă, prin intermediul aceluiași site de socializare, din ce jucători va fi format cel mai bun atac din istoria clubului. Echipa de vis arată în felul următor până acum: Pantilimon – Contra, Păltinișanu, Cisovsky, Titi Varga – Dembroschi, Alexa, Vlaicu, Zicu – ?, ?.

Articol scris de Cornel Biholari

11 Feb. 2012, 20:20 Diverse
Pe aceeași temă