VIDEO | Dan Alexa, ironizat de un copil, la Craiova: ”Domnul Reghecampf, faceți și cu mine o poză?” Antrenorul echipei ASU Poli s-a conformat imediat la farsa care pune ”FC U” Craiova într-o situație delicată în fața FRF

Daniel NAZARE, Marius ANGHEL 11 Apr. 2021, 13:16 Diverse

Moment amuzant pe arena ”Ion Oblemenco”, în tribuna oficială a stadionului unde a luat loc și antrenorul Dan Alexa, suspendat pentru partida U Craiova 1948 SA – ASU Politehnica Timişoara, meci disputat sâmbătă după-amiază și câștigat de olteni cu 1-0.

„Domnul Reghecampf, faceți și cu mine o poză?”, i s-a adresat un puști lui Dan Alexa, înainte de startul partidei. Fără să fie amuzat de ”confuzia” creată, antrenorul formației din Timișoara s-a conformat imediat și nu a ripostat deloc după ce a auzit adresarea copilului.

Dan Alexa părea serios, pătruns de importanța partidei care stătea să înceapă, se mai observă în video-ul postat pe pagina de Facebook Jurnal de Craiova.

Gluma, ca glumă, dar ce căuta acel copil în tribună? Spectatorii au interzis pe stadion în perioadă de pandemie

Totul pare a fi o farsă pusă la cale de cel care filmează, probabil tatăl copilului, și cel mic, la care Alexa a picat în plasă.

  • Numele Reghecampf nu a fost folosit la întâmplare de acel copil atunci când i s-a adresat lui Alexa. Este cunoscută relația sa cu familia Reghecampf, în special cu Anamaria Prodan Reghecampf, care îi este impresar antrenorului.

Rămâne însă și întrebarea, ce cauta acel copil la meci, având în vedere că în această perioadă de pandemie, prezența publicului pe stadion este interzisă și poate atrage o amendă usturătoare pentru club?

Acel copil nu poate fi oficial al clubului, gazdă sau oaspete, sau reprezentant mass-media pentru a putea primi acreditare să intre în interiorul stadionului.

De altfel, imaginile surprise de camerele de luat vederi ale televiziunilor care au transmis meciul în direct au surprins o mulțime de persoane prezente în tribună, care e greu de crezut că aveau ce căuta acolo, dacă s-ar fi respectat protocolul medical din timp de pandemie.

Rămâne de văzut și ce a completat în raportul său observatorul Radu Bitea (Oradea), delegat la ”FC U” Craiova – ASU Poli, care răspunde de modul în care este organizat meciul.

”FC U” Craiova nu este la prima abatere de regulament. În acest an a fost amendată de FRF cu 40.000 de lei pentru că a introdus la un meci pe ”Ilie Oană” o persoană neacreditată, ba chiar a indus în eroare reprezentanții federației cu privire la funcțiile și atribuțiile persoanelor cărora li se permite accesul în zonele 1 sau 2 din cadrul arenei. Din cauza oltenilor, și Petrolul a fost amendată atunci cu 30.000 de lei, iar clubul ploieștean a depus contestație.

Dan Alexa, ”pierdut” pe străzi la Chiajna și în ultimele minute ale meciului Concordia – ASU Poli

În ceea ce-l privește pe Dan Alexa, acesta este la a doua întâmplare stranie în ultima perioadă, în care se comportă ciudat.

În finalul ultimului meci din sezonul regular, când ASU Poli a jucat la Concordia Chiajna, iar Dan Alexa se afla tot în tribună, fiindcă era suspendat, antrenorul a ieșit afară din stadion în ultimele minute, când echipa sa era condusă.

TelekomSport l-a surprins pe Alexa când a plecat din stadion, deși meciul nu se terminase, şi s-a plimbat preţ de câteva minute, ”pierdut”, în afara acestui, pe străzi.

”M-am plimbat puţin şi am uitat că Chiajna e în carantină, m-am întors”, și-a explicat Alexa gestul, cu zâmbetul pe buze.

Video: Jurnal de Craiova

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-fc-u-craiova-amendate-drastic-de-frf-pentru-incalcarea-protocolului-medical-oltenii-au-doua-abateri-si-platesc-sanctiunea-mai-mare-19172792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-asu-poli-se-joaca-de-la-ora-1400-pe-ion-oblemenco-oltenii-sunt-la-a-cincea-incercare-de-a-castiga-pe-noul-stadion-si-vor-sa-revina-pe-locul-1-19178381

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-somnoroasa-pentru-fc-u-craiova-cu-asu-poli-meciul-din-banie-a-fost-foarte-sarac-in-ocazii-insa-salvat-de-un-gol-frumos-19178540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-si-a-certat-jucatorii-in-vestiar-dupa-succesul-obtinut-de-fc-u-craiova-cu-asu-poli-nu-vreau-sa-mai-vad-asa-ceva-de-unde-au-plecat-nemultumirile-antr-19178589

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-mahnit-dupa-ce-asu-poli-a-pierdut-la-craiova-din-pacate-le-am-facut-cadou-aceasta-victorie-ce-va-face-dupa-acest-joc-si-cum-vede-intalnirea-cu-fratii-de-la-rapid-19178613

Daniel NAZARE, Marius ANGHEL 11 Apr. 2021, 13:16 Diverse
Pe aceeași temă