Vești bune de la Târgu Jiu. Lucrările de finalizare a stadionului Municipal au fost demarate mai devreme. Când ar putea fi gata

Marius ANGHEL 19 Feb. 2019, 14:20 Diverse

Vești bune de la Târgu Jiu, acolo unde lucrările de finalizare a noului stadion din oraș au demarat mai repede decât erau planificate. Stadionul Municipal a primit, de curând, o nouă finanțare de la Ministerul Dezvoltării și se preconizează că va fi gata în patru luni, după ce, inițial, trebuia să fie dat spre utilizare, conform primului termen, în urmă cu mai bine de doi ani.

Firma care se ocupă de finalizarea stadionului Municipal din Târgu Jiu a început de luni, 18 februarie, lucrările care ar trebui să se încheie în patru luni. Inițial, primarul Marcel Romanescu spunea, săptămâna trecută, că lucrările vor începe după 1 martie, în funcție de vremea de afară.

Potrivit Pandurul.ro, constructorul de la ACI Cluj a pus luni în mișcare utilajele și a adus o serie de materiale necesare pavajului zonei pietonale pe pasarela din fața stadionului.

În toamna anului trecut, Ministerul Dezvoltării a alocat încă cinci milioane de euro pentru finalizarea stadionului. În total, costurile complexului sportiv de la Târgu Jiu vor ajunge la circa 28 de milioane de euro, două milioane fiind cotizate de municipalitate. 12.500 de locuri va avea arena unde își va desfășura meciurile de pe teren propriu echipa Pandurii.

Marius ANGHEL 19 Feb. 2019, 14:20 Diverse
Pe aceeași temă