UTA continuă să funcționeze la foc mic cu speranța că Marțian și Federația o vor salva de la colaps

Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 14:47 Diverse
UTA continuă să funcționeze la foc mic** cu speranța că Marțian și Federația o vor salva de la colaps

Deși nu a fost programată în ultimele trei meciuri de campionat, fiindcă nu și-a achitat baremurile de arbitraj restante, echipa arădeană de Liga a 2-a nu a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină. Conform regulamentului, aceasta ar trebui să anunțe retrogradarea celor de la FC UTA SA în Liga a IV-a, mai ales că nici Comisia de Recurs nu a acceptat memoriul „textiliștilor”.

Este tot mai clar că Federația se va exprima pe acest subiect, dar și pe altele fierbinți din fotbalul românesc, de abia pe 28 iunie, după ședința de Comitet Executiv. Pe undeva, federalii nu fac decât să prelungească agonia unui club, fiindcă e greu de crezut că mai poate întoarce mortul de la groapă din moment ce sezonul ligii secunde s-a încheiat, echipele au intrat în vacanță și nu va putea reprograma sub nicio formă măcar două dintre meciurile pe care „alb-roșii” le-au pierdut la „masa verde” cu Minerul Motru, Olimpia Satu Mare și CS Mioveni.

Pe undeva, fotbaliștii, care au apucat să mai joace un singur meci în play-out, sunt resemnați cu gândul că nu își vor mai primi salariile restante. În schimb, angajații clubului încă mai speră și asta pentru că Adrian Marțian îi tot „amenință” că, într-o zi cu soare, va reveni la Arad cu banii lor, sau măcar o parte din ei.

Cert este că FC UTA SA se află în moarte clinică, fără ca nimeni să îndrăznească să o deconecteze de la aparate. Federația cu Răzvan Burleanu la conducere nu e nimic mai presus decât cea a „Nașului” Sandu, iar administratorul judiciar asistă pasiv la chinuiala din Calea Aurel Vlaicu. Doar Dorin Micșa mai stă pe baricade, în sensul că nu lasă hățurile din mână nici în ceasul al 24-lea. În mod normal, măcar grupele de copii și juniori a FC UTA SA ar trebui să știe ce au de făcut pentru la anul, însă fără acordul administratorului special, sau hotărârea judecătorească a falimentului ce nu va veni mai repede de luna septembrie, ele rămân în „aer”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jun. 2014, 14:47 Diverse
Pe aceeași temă