Ultima etapă din Liga 2 începe cu derby-ul FC Argeș – UTA și se încheie cu meciurile care stabilesc ultimele două necunoscute. Programul jocurilor și televizărilor

Marius ANGHEL 31 May. 2018, 18:49 Diverse
Ultima etapă din Liga 2 începe cu derby-ul FC Argeș - UTA și se încheie cu meciurile care stabilesc ultimele două necunoscute.** Programul jocurilor și televizărilor

Ultima etapă a actualei ediții a Ligii 2 va clarifica și cele două necunoscute rămase în campionat: ocupanta locului 1, echipa care va câștiga trofeul de campioană, și ultima retrogradată. Pentru locul 1 se luptă Dunărea Călărași și FC Hermannstadt, în timp ce pentru evitarea căderii în Liga 3 bătălia se dă între Metaloglobus București, Dacia Unirea Brăila și Pandurii Târgu Jiu, ultimele două urmând a avea meci direct.

Etapa a 38-a ar fi trebuit să debuteze vineri dimineață, de la ora 11:00, când la Sânmartin era programat meciul dintre Luceafărul Oradea și Foresta Suceava. Moldovenii, retrogradați matematic de două runde, nu se mai prezintă în deplasare din diverse motive, astfel că bihorenii vor câștiga trei puncte la „masa verde”. Foresta încheie astfel un sezon slab cu o neprezentare.

Însă, tot vineri, dar de la ora 18:00, e programat jocul dintre FC Argeș și UTA Arad. Cu o victorie, piteștenii încheie primul sezon în Liga 2 pe locul 4.

Sâmbătă, de la ora 11:00, au loc două jocuri, la Clinceni, respectiv Timișoara, pe Ciarda Roșie. Academica primește vizita Afumațiului, în timp ce Ripensia e ultimul adversar al Științei Miroslava în Liga 2.

Tot sâmbătă, dar de la ora 12:00, încep jocurile cu miză. Metaloglobus are nevoie de o victorie cu Dunărea pentru a se salva, în timp ce călărășenii vor victoria pentru a termina pe locul 1. Brăila și Pandurii au meci direct pentru evitarea retrogradării. Cine câștigă rămâne sigur în Liga 2. În același timp, FC Hermannstadt joacă pe terenul Sportului Snagov, are nevoie de trei puncte și de un pas greșit al Dunării pentru a ocupa prima poziție.

Toate calculele pentru lupta pentru evitarea retrogradării le puteți citi AICI.

În ultima etapă, Chindia și ASU Poli vor câștiga la „masa verde”.

Programul etapei 38 și meciurile care vor fi televizate:

vineri, 1 iunie, ora 11:00
Luceafărul Oradea – Foresta Suceava    3-0, nu se dispută. Vezi motivul.

vineri, 1 iunie, ora 18:00
FC Argeș – UTA Arad – DigiSport 1

sâmbătă, 2 iunie, ora 11:00
Academica Clinceni – CS Afumați
Ripensia Timișoara – Știința Miroslava
Chindia Târgoviște – Olimpia Satu Mare    3-0
ASA Târgu Mureș – ASU Politehnica Timișoara    0-3

sâmbătă, 2 iunie, ora 12:00
Sportul Snagov – AFC Hermannstadt TelekomSport 2
CS Mioveni – CS Balotești
Metaloglobus București – Dunărea Călărași
TelekomSport 1
Dacia Unirea Brăila – Pandurii Târgu Jiu DigiSport 1

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 31 May. 2018, 18:49 Diverse
Pe aceeași temă