Trupul lui Corneliu Stroe a fost depus la Biserica Harșu

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 18:50 Diverse
Trupul lui Corneliu Stroe** a fost depus la Biserica Harșu

În această după amiază trupul neînsuflețit al părintelui Craiovei Maxima, Corneliu Andrei Stroe, a părăsit stadionul „Ion Oblemenco”, urmând să fie depus la Biserica „Harșu”, dar nu înainte de a parcurge traseul: Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) – Primărie – Universitatea din Craiova.

În cortegiul funerar se regăsesc membrii familiei, câțiva dintre componenții Craiovei Maxima și președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan.

Corneliu Andrei Stroe va fi înmormântat mâine, la Cimitirul „Ungureni”, asta după slujba de la ora 12.00 de la Biserica „Harșu”.

Meciurile din această etapă vor începe cu un minut de reculegere în memoria lui Stroe

Toate partidele programate în etapa a XXVI-a a Ligii I, cât și cele din Liga a II-a, vor fi precedate de minute de reculegere în memoria președintelui de onoare al CS Universitatea Craiova, Corneliu Andrei Stroe, care a decedat în noapte de marți spre miercuri.

„Toate partidele programate în etapa a 26-a vor fi precedate de minute de reculegere, în memoria celui care a fost Corneliu Andrei Stroe, președinte de onoare al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, decedat în noaptea de marți, 2 aprilie”, se arată pe site-ul LPF.

De asemenea, la meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, din Liga a II-a, jucătorii de la CS Universitatea Craiova vor purta banderole negre.

Foto: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 18:50 Diverse
Pe aceeași temă