Suporterii Farului fac miting pentru salvarea echipei

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 16:12 Diverse
Suporterii Farului** fac miting pentru salvarea echipei

Vineri, 26 aprilie, suporterii Farului își dau întâlnire la stadionul din Constanța pentru a demara un miting în încercarea de a-l sensibiliza pe fostul patron al echipei, Gheorghe Bosânceanu. Aceștia vor pleca de la stadion în jurul orelor 18, pe jos, către locul în care va avea loc mitingul, bulevardul I.C. Brătianu, colț cu strada Oborului, din Constanța.

Pe site-urile de socializare au fost postate mai multe mesaje de către suporteri. Aceștia cred că singura șansă a Farului de a se salva stă în mâinile fostului patron Gheorghe Bosânceanu, cel față de care clubul are o datorie de 1 milion de euro.

„Suntem siguri că nici dl. Bosânceanu nu poate sta indiferent față de situația în care a ajuns clubul, care sub conducerea sa, nu mai departe de acum 8 ani, juca o finală a Cupei României împotriva lui Dinamo și NU VA ASISTA IMPASIBIL LA DESFIINȚAREA FARULUI!!! În lumina acestei relații de 9 ani pe care i-am petrecut alături de echipă, noi, suporterii Farului, suntem gata oricând să ne cerem scuze în fața domnului Gheorghe Bosânceanu pentru eventualele excese, pe care suntem siguri că nu le-a recepționat ca pe un afront adresat persoanei sale, ci ca pe expresia sinceră a unei iubiri pătimașe pentru aceste două frumoase culori (alb-albastru).

Credem că nimic nu poate șterge din memoria d-lui Bosânceanu, cei 9 ani petrecuți alături de echipă (chiar și cei mai răi…), și acum, în al 13-lea ceas, îi cerem un ultim favor. Să elibereze clubul de sub povara datoriei ce l-ar putea duce la pieire.

93 de ani de istorie nu pot avea valoare financiară! Împreună SALVĂ‚M FARUL!!
Cine dorește se poate prezenta la ora 18:00 la Stadionul Farul, de unde ne vom deplasa pe jos, către punctul de întâlnire (Brătianu, colț cu Oborului)”
se arată într-un mesaj postat de supoteri pe Facebook.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 19 Apr. 2013, 16:12 Diverse
Pe aceeași temă